Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM PYTANIE DO DZIEWCZYN

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny powiedzieli byście chłopakowi prosto w twarz że nie chcecie z nim być bo jest za biedny i no bo ja lecę na kase bo ja myślę że mało która by powiedziała prosto tak do chłopaka prędzej byście paliły głupa i byście się wymigali po prostu powiedzieli byście że nie jesteś w moim typie i tyle nikt prawdy nikomu nie musi mówić i nie chce dla tego być z tobą chociaż i tego do końca wstydzicie się powiedzieć TO JEST PYTANIE W SZCZEGÓLNOŚCI DO TYCH ŁADNYCH KOBIET DZIEWCZYN

Gość gość
ładnych tu nigdy nie było,debilu,zapytaj kogoś w realu,ale pewnie nie znasz żadnej urodziwej,także nie uzyskasz odpowiedzi

Gość gość
liczy się tylko czy ma chomika,reszta to szczegół.

Gość gość
"powiedziałybyście" a nie powiedzielibyście. a ogólnie temat bez sensu. to normalne ,że jak nie chce ci się pracować to nie znajdziesz atrakcyjnej kobiety

A jak ja jestem brzydka to nie mogę odpowiedzieć? :D Nie rozstałabym się z chłopakiem z powodu jego biedy i na pewno jeśli już to bym mu tego nie powiedziałam. Mam pytanie. Nie możesz wziąć się do roboty tylko chcesz być utrzymanką i szukasz bogatego faceta? :O

Gość gość
Ciekawe czy większość chłopaków dziewczyn czy by powiedziała powiedział ej nie będę z tobą bo masz morde jak dupa