Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mama chlopaka jest alkoholiczką

Polecane posty

Gość gość

z moim chlopakiem jestesmy w związku juz ponad 1,5 h. Miedzy nami układa się najczęściej b. dobrze. do czasu... jego mama , emerytowana nauczycielka ma problem z alkoholem . najgorsze jest to że ona już się nawet nie ukrywa z tym. Czasami przyjezdzamy w odwiedziny z zapowiedzianą wizytą ( po to aby uniknąć niezręcznej sytuacji) i nawet wtedy jest pijana. od razu zaznacze ze to nie jestem jakas tam pijacka patologiczna rodzina ! Mój chlopak jest jedynakiem i pochodzi z bardzo bogatej rodziny, a jego mama ? hm powiedzmy ze jest to typ damy z torebką Valentino pod pachą :( i to doslownie. najgorsze jest to ze ja nie wiem jak mam się zachować , bo ani nie mam prawa jej zwrocic uwagi bo nie jestem jego np. zoną czy narzeczoną ani udawać ze tego nie widze. czasami jest tak ze siadamy wieczorem i prostu w trakcie pogadanki moj chlopak wyciąga piwo ... i oczywiscie dla niej to juz jest sygnał. najgorsze jest to ze jak w domu jest niewesolo to my tez sie miedzy soba klocimy, Chlopak ma nerwy i chce je na kims wyłować i albo sam idzie do kolegow sie np. napic albo kloci sie ze mna. to ma wplyw na nas w duzym stopniu. mowie mu zeby sie usamodzielnil zeby tego nie widac albo wyslac ja na odwyk... ale oni wolą to ukrywac i wysylać ją na dzialke gdzie moze robic co chce. oby tylko ludzie o niczym nie wiedzieli. mowilam o tym swoim rodzicom i oni w ogole ten zwiazek skreslili bo twierdza ze Chlopak bedzie taki sam . co robic ? Myslalam zeby gdzies czasami z n ia wychodzi na jakies koncerty , zeby tylko nie siedziala sama ale z drugiej strony ... czy mozna kogos wyleczyc na sile ?

Gość gość
jesteście w związku dopiero półtorej godziny i już ci przyszła teściowa przeszkadza? matkoo co za czasy

z moim chlopakiem jestesmy w związku juz ponad 1,5 h. x haha mam nadzieje że to literówka :P

Gość gość
oj miało być 1,5 roku :)

Gość gość
Moja matka jest alkoholiczką. Ja i siostra nie bierzemy alkoholu do ust. Nie każde dziecko alkoholika pije, ale związek z taką osobą łatwy nie jest.

Gość gość
Co ciebie to obchodzi! Chce pić, niech pije,! Nie jesteś bliską osobą żeby mieszać się do cudzych spraw.Chłopak też ma inklinacje do łykania.Gratuluję towarzystwa.Mówisz że to nie patologia?! Przepraszam- w takim razie co to jest?!