Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam prawie 27 lat, chce juz dziecko i dobre alimenty...Oto moj plan

Polecane posty

Gość gość

Sluchajcie, ciezko teraz znalezc normalnego faceta i zeby w miare dobrze zarabial. Wpadlam wiec na szatanski pomysl...wiem, ze juz nigdy nie bede ze swoim bylym, no ale...on jest iinformatykiem, zarabia ok 3 tys. Podobam mu sie dalej, ale razem nie bedziemy na 100% ma dziewczyne zreszta. Wymyslilam, ze wpadne z nim (sypiamy ze soba). Nie chce zeby sie ze mna zenil, ale chce ladne dziecko i alimenty. i tu pytanie- ile dostalabym przy jego zarobkach? orientacyjnie ma 2,5 tys

Gość gość
zreszta pewnie ta jego pinda i tak by go zostawila jakby dowiedziala sie ze ja zdradza i bede miala dziecko. Ale dobra, nie chodzi mi juz o niego. Ile sad by mi przyznal?

Gość gość
malo zarabia jak na informatyka... tyle to ja zarabiam jako zwykla asystentka :O a poza tym cos mi tu nie pasuje - on ma dziewczyne ale sypacie ze soba? czyli ze ja zdradza?

Gość gość
tak, zdradza ja ze mna. Ale nie chce byc ze mna. Za duzo sie wydarzylo w przeszlosci. Doszlo juz do oralu miedzy nami i do pieszczot. Jak bedzie nastepny raz to powiem ze lykam tabletki lub zawartosc gumki potem umieszcze w sobie

Gość gość
Obie strony mają wnieść tyle samo hasjsu tepa makówo :o max 500 zł otaneisz

Gość gość
tepa nie jestem, wiem ze koszt utrzymania dziecka to pol na pol...na polowe kosztow stac mnie

Gość gość
Dobre alimenty przy zarobku 2,5 tysiąca, nie żartuj sobie i Ty piszesz,że masz 27 lat.Gdyby głupota mogła fruwać....:D Dobre to by były,gdyby ktoś zarabiał 25 000 oczywiście udokumentowane.

Gość gość
to już lepiej daj d**y jakiemuś prawdziwemu informatykowi, który zarabia normalne pieniądze, bo ten twój to jakaś podpierduka:o

Gość gość
jak będzie miał rodzinę to z 300 jak dostaniesz , a tak poza tym to pusta jesteś

Gość gość
chyba nie stoi tak zle finansowo skoro mysli o kupnie uzywanego samochodu sredniej klasy. Zreszta my z podlasia jestesmy, tu sie nie zarabia tyle co w warszawce:O

Hehe, to jest przestroga, żeby nie puszczać się z byle kim :D Będzie się facet trzymał swojej kobiety, będzie wierny, to nic mu nie grozi. A pójdzie na bok, to może go ktoś wrobić w dziecko.

Gość gość
masz pojecie ile kosztuje dzieccccccko?

Gość gość
nie chce mi się wierzyć że 27 letnia osoba ma tak pusto w głowie .. to chyba żart?

Gość gość
alez ja nie zartuje. Poczulam instynkt macierzynski. A nie chce zeby ojcem byl byle kto. Karola znam, ogolem jest ok. I powtorze jeszcze raz, niece mu rozbijac zwiazku. Jak dla mnie moze nawet nie chciec kontaktu z dzieckiem

Gość gość
Dziewucho, ty juz teraz mu wchodzisz w zwiazek sypiajac z nim. Jak jego dziewczyna dowie sie to ja nie wiem czy donosisz ta ciaze jak ciebie spotka:o

Gość gość
dobra, on tez ma swoja wole. Ale przeciez to ja jestem ta zla wedle waszej pokretnej logiki

Gość gość
Eeee mało zarabia, gówno dostaniesz.

Gość gość
no nie sądzę, że tak mało dostanę bo on jak końcu zrobi inżyniera to będzie więcej zarabiał:)

Gość gość
Na moje oko to ty masz 7 lat a nie 27? Na co ty liczysz,ze dasz d**y i dostaniesz drugą pensje dożywotnio? Hahahahahaha paranoja. Chłopak też jakiś nierozgarnięty ma dziewczynę a sypia z tobą :/ idzcie dzieci do przedszkola

Gość gość
gościu nade mną, akurat faceci często zdradzają obecne partnerki z byłymi bo tak najwygodniej🖐️