Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla większości kobiet wygląd faceta nie ma prawie żadnego znaczenia...

Polecane posty

Gość gość

widząc pary na ulicach dochodze do wniosku, ze wygladac w ogole nie jest dla kobiet wazny... nawet te ładne chodzą z przeciętnymi/brzydkimi facetami

Gość gość
0/10

Gość gość
dla mnie ma

Gość gość
Dla mojej żony wygląd jej kochanka nie miał znaczenia, a mógł gościu grać w horrorach bez charakteryzacji. Jak jej to powiedziałem, to stwierdziła, ale miał w sobie to coś. Nie chciała powiedzieć co. Może ktoś mi odpowie.

Cos w tym jest. Widze wiele ladnych dziewczyn ktore maja przecietnych facetow albo nawet ponizej przecietnej. Nawet moje 2 ostatnie byle dziewczyny maja paskudnych kolesi ktorzy wygladem nie dorastaja mi do piet. Bo kobiety chcą być kochane, darzone uwagą w każej chwili, chcą czuć się jak księżniczki, chcą być rozumiane i rozpieszczane. Dlatego ten typ kobiet wybiera takich kolesi którzy potrafią to dać, wygląd to drugorzędna sprawa.

Gość gość
G....o prawda kobiety leca na kasę a jak nie masz kasy to musisz byc przystojny,nie pocieszaj sie brzydoku.

Gość gość
jmhm

Gość gość
moga byc przecietni.nie musza byc piekni

Gość gość
eeee tam albo wygląd albo kasa-albo jeno i drugie z tego co widzę to w związku częściej to facet jest ładniejszy, przystojny tylko kobiety maja zawyżone mniemanie o sobie a ładne, naprawdę naturalnie ładne laski widziałem w parze TYLKO! z przystojnymi umięśnionymi facetami dlatego wygląd dla kobiet jest ważniejszy nawet od jej drugiego powodu miłości -kasy

Gość gość
A FACECI wobec was nie sa tacy tolerancyjni,wymaja ladnych fajnych lasek...

Gość gość
Ladna buzka i mulami partnera nie zaplacisz u Prady. Faceci to takie koorwa proste zboki, oni leca na wyglad nawet tani, utlenione przedluzane wlosy, solara, miniowa i juz facet zadowolony.....

Gość gość
Naturalnie ładne nieraz sa tak wymagajace (mimo ze poza wygladem nic nie maja), tak wybrzydzaja, że na koniec laduja z byle brzydalem.....tak bywa.

Gość gość
Właśnie , że chodzi " o to coś" . Facet moze byc kompletnie nie w naszym guscie , ale i tak polecimy jak ćma do światła . A co to jest ?! Jego zachowanie i tyle . Wystarczy , że odpowiednio zagada , sprowokuje celowo sytuacje.

Gość gość
Najbardziej brzydcy faceci maja najlepsze laski, nie sa pizdami, tu jest odpowiedz.

Gość gość
bo zmanipilowali te laski,on wymaga od laski ,a ona nie musi od niego ,cwane :)

Gość gość
Ja chce miec ladna laske,bo cchce ukryc braki swojej urody

Gość gość
I tak każdy widzi