Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce dluzej sama spac

Polecane posty

Gość gość

po rozstaniu z chlopakiem (toksyczny zwiazek) cieszylam sie wolnoscia, odrzucalam wrecz propozycje randek ze strachu przed zranieniem,ale teraz patrze na wszystkie zakochane kolezanki, szczesliwe, tez chce zaznac odrobine radosci

Gość gość
kiedy się rozstałaś?

Gość gość
To zrozumiałe każdy chce miłości. Jaki to był rodzaj toksycznego związku? Napiszesz coś więcej o tym?

Gość gość
w lipcu rok minie juz

Gość gość
na poczatku traktowal mnie jak ksiezniczke, kwiaty, zawozil do pracy i przywozil z niej, potem mi kolezanka uswiadomila ,ze odsunal mnie od znajomych, osaczyl, obrazal sie jak chcialam sama gdzies wyjsc, wiec jak w koncu odszedl, po wielu tygodniach nekania mnie poczulam ulge i strach przed kolejnym zwiazkiem

Gość gość
dlatego chcialabym sprobowac ale przez poprzednie doswiadczenia jestem za bardzo wybredna i podejrzliwa i nie umiem nad tym zapanowac

Gość gość
Mnie rzuciła moja pierwsza kobieta półtora miesiąca temu, Wyzywała się na mnie, kontrolowała, wyzywała, obrażała znajomych , przesłuchiwała o to co robiłem zanim ją poznałem(gdzie z kim byłem), wchodziła mi na głowę , byłem przez nią deptany, Przez 2 miesiące związku byłem terroryzowany,było strasznie ale że zawsze z kimś chciałem być a mam 21 lat to bardzo się starałem. Potem w nagrodę dostałem rozstanie przez telefon i setki bluzgów że jeste pojebanym świrem, że nie mam własnego zdania i że żałuje że zmarnowała na mnie swój czas bo jestem dzieciakiem. Sama w miedzyczasie odpowiadała jak jeździła do byłego jak jeszcze z nim była i co mu robiła i że specjalnie chciał być zajebista w łóżku żeby z nim być. Teraz też mam jakieś obawy i duży lęk,znajoma powiedziała mi że ta dziewczyna zrobiła mi krzywdę i że inne takie nie są ale rana jest i nie wiem kiedy się zagoi. .

Gość gość
ja tez sie boje zranienia ale o wiele bardziej boje sie samotnosci...Ty masz 21 lat ja juz 29 zegar biologiczny tyka

Gość gość
chodz spij ze mna malenka :D

Gość gość
nie dla psa kielbasa ja z nia spie dzis