Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mmmarzenia

Czasami wydaje mi się, że nie mam z kim pogadać... ;( :)

Polecane posty

mi też ostatnio cieżko zabrać się do ćwiczeń przez obniżony nastrój;( aleeee może jutro pójdę pobiegać!! uczucie po jest mega!!! wstałaś już?

Styczniowa to trzeba sobie mężczyznę złapać ;) A ja nie ćwiczę w ogóle to co mam w pracy mi wystarczy :P

na ładną okrągłą, dużą i jędrną pupę łatwo skusić mężczyznę - to twoja motywacja ;)

to może bruszki z hantelkami??? napewno dasz radę!! a chłop do ćwieczeń o którym pisze kolega sam się jakoś znajdzie poprostu... koego chyba doskwiera Ci samotność co? Ta Twoja przeznaczona też gdzieś na Ciebie czeka:)

motywuj się tym, że robisz to dla siebie!!! a to co dla siebie zrobisz tego Ci nikt nie odbierze:) ja z wiecznego braku czasu dla siebie zaczynam od nowa uczyć się angielskiego... ale też z motywacja cięzko:):):)

Gość gość 777
Ja np gdy mam zły dzień lub zły nastrój wybieram się na rowerek lub na basen i do sauny. Być może twoje złe samopoczucie spowodowane jest tym że masz zbyt dużo toksyn w organizmie. Basen i sauna jest najlepszym rozwiązaniem na pozbycie się toksyn z ciała i złego samopoczucie.

z ładnymi nogami w parze idzie ładna pupa ;) Mmmarzenia - jak na razie skutecznie się przede mną chowa :P

hahhaaha u każdego co innego u mnie pupa zawsze działała na innych:) pewnie dla tego, że jest ciut za duża hahaha

ok ->styczniowa pójde... tylko mam taki defekt, że nie wiem czy się tu jutro pojawię żeby sie pochwalić że byłąm... ale się postaram:) i życzę powodzenia:) ->Levvviatannnku się nie ukrywam:) tylko masz taki anons w opisie, jak byś wszedzie kobity szukał... jeszcze się znajdziecie:) a nie chcę żeby mój przeyszły mąż pomyslał ze tu sobię flirtuje:)

fakt basen i sauna to luzzzzik na maxa:) a ja pływam niestety po "warszawsku" hahaha taki defekt:) i mieszkam na takiej prowincji ze na baseni saune muszę 20km jechać..więc statystycznie wychodzi raz na 2-3tyg. ROZPUSTA:p

-> LEVVV rozumiem:) i powodzonka:) -> styczniowa... też widziałam taki cellulit... tzn spodnie marszczone cellulitem KOSZMAR. Ale nie będę tak jechała po cellulach bo sama z moim walczę (no może nie z takim) alę walczę... i jak 90% nic z tego nie wychodzi:)

Gość gość 777
Sauna jest też dobra na z rzucenie paru kg!! Np moja znajoma od kąt po raz pierwszy wybrała się zemną do Sauny!! Z rzuciła 11kg w niecały rok. Ja co prawda nie mam co z rzucić ale do sauny uczęszczam regularnie od 6 lat. Co istotne nie choruję i się nie przeziębiam Gdyż mam zahartowany organizm. Na różnego typu bóle sauna też jest dobra. Gdyż wygrzeje obolałe miejsce. Wiadomo nie każdemu sauna służy.

Gość gość 777
By chodzić na basen czy do sauny nie trzeba umieć pływać. Można posiedzieć w basenie gdzie głębokość ma 140cm lub np jakuzzi. Jakuzzi też znakomite jest do masażu ciała. Ciepła woda bąbelki np jakieś piwko czy lampka wina lub szampana. I mamy pełen relaks.

Gość gość
Jest taka strona : się pomaga.pl ( bez spacji) W dziale : zwierzęta można wpłacać pieniądze, ile się chce. Ja bym coś przelała , ale nawet nie mam swojego konta , i nie mam pieniędzy żeby wpłacić , więc ja tylko klikam w dział : klikacze ,i tam za darmo jak klikam to pieniądze sponsorów pomagają potrzebującym ( zachęcam też do formy takiej pomocy , szczególnie osoby które nie mogą wpłacać pieniędzy a chcą pomóc ). Niektóre z tych psów i kotów bardzo cierpią , a wasza pomoc w znacznym stopniu może im pomóc , i ukrócić tą męczarnie

kawa na ławę mam 25lat hahaha więc dużo młodsza być nie możesz:) (nie wierzę, że nie potrafisz pływać... to ja nie porafię hahaha co za zrządzenie losu) :) faktycznie sauna pomaga schudnąć... jeżeli się regularnie chodzi:) planowałam w domku małą zrobić ale koszta mnie ograniczaja narazie:) moooze kiedyś... albo poprostu znajdę czas żeby częściej jeździć..

Gość Levviatan
Mloda i tak masz lepiej niz ja. wolny dzien mam tylko w niedziele a takto codziennie o 4:40 wstaje ;] I ide juz spac bo jutro trzeba wstac. Dobranoc i kolorowych snow zycze ;) i owocnych cwiczen ;)

Gość gość 777
Szczerze mówiąc to sam nie mam czasem z kim wybrać się do Sauny czy na basen. Koleżanka zazwyczaj bywa w tygodniu po pracy bo ma tylko 3km. Ja jak jestem to tylko w weekendy gdyż w tygodniu pracuję do 17tej A do sauny w Termach rzymskich mam 20km więc w tygodniu mi się nie opłaca. Dziś np zakończyły się Mistrzostwa Polski Sauna Majstrów. Super widowisko i show nie wspominając o fantastycznych zapachowych seansach.

też uciekam:) papapa i dobranoc :) dzięki za miło spedzony czas:P jak co to wpadajcie tu jeszcze na małe pitu pitu o byle czym ... ... TAK DLA ODSTRESOWANIA:)