Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gośćiówa

Sex bez zabezpieczenia podczas okresu

Polecane posty

Gość Gośćiówa

Hej . Jestem troche pod denerwowana . Jestem z Facetem od 1,5 roku . I przejdę do rzeczy . Ostatnio mineło nasze półtora roku, wypiliśmy razem lampkę wina i uprawialiśmy sex bez zabezpieczenia podczas okresu, i ze tak powiem doszedł we mnie. Obawiam sie ze mogę zajść w ciążę . Troche było to nieodpowiedzialne zachowanie. Teraz sie denerwuje . Czytałam na różnych forach is tronach internetowych i pisze ze jest małe ryzyko . Ale sama juz nie wiem bo wszędzie piszą co innego i się troche pogubiłam . Jestem przestraszona . Jakie jest wasze zdanie na ten temat ?? Co mam zrobić.? Strasznie sie boję .

Gość gość
Jesteś pewny/pewna ? A co z chorobami ? Ja jestem zdrowa on też ? ale moze byc i tak coś nie tak czy jak .?

Gość Mów prawdę
Jak nie można jak można? Nieregularny cykl? Halo?

Gość gość
oczywiscie ,ze można zajść w ciąże :D fiku wypadałoby sie doedukować zanim odpowiesz i wstyd by dziewczyna w twoim wieku miala takie braki na tematy kobiece:D

Gość gość
Doedukowana jestem, ale na forach piszą różne rzeczy i juz sie motam .

Gość gość
o edukacji bylo napisane do fiku tak fiku, wszechwiedzaca wierzy we wszystko co pisze w internecie tak jak my wierzymy w to, co pisze fiku:D x a teraz znajdz mase artukulow, w ktorych bedzie napisane ze ciaze jednak mozna zajsc kretynko, fiku:D

Gość gość
to zależy od wielu czynników - np. który to był dzień okresu, jak długo trwa Twój cykl. zasadniczo podczas miesiączki są dni niepłodne, ale plemniki mogą przetrwać do czasu, kiedy już będziesz miała dni płodne. x x poczytaj sobie w internecie, ale nie forach, bo tam mnóstwo głupot znajdziesz, tylko na jakichś poważniejszych stronach o ginekologii, planowaniu ciąży itp.

Gość gość
ale po co worze na spe\rmę piszesz o tym na forum uczucia? idź na ciążę szmato

Gość gość
miło :)

Gość gość
spokojnie, prawdopodobienstwo ze zjadziesz w ciaze podczas okresu jest takie jak to, ze zajdziesz bzykajac sie w gumce