Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

restauracja wawa klimatyczna

Polecane posty

Gość gość

chce zaprosic znajomych na urodziny do jakiejs fajnej knajpki/restauracji w warszawie tylko srednio znam miasto mozecie cos polecic?

Gość gość
za pytaj Slawka Nowaka on zna

Gość gość
idz do sowy, stenogram gratis!!!!!!!!

Gość gość
No nie wiem nie jestem z Warszawy chciałabym bardzo pomóc ale nie mogę :( Ale wiesz co , wejdź na internecie na jakieś strony sprawdzone z opinią o restauracjach , tam na pewno wszystko znajdziesz , dokładny opis , opinie , itd. Ps. Na pewno wielu z was stać na to żeby przelać chociażby symboliczną sumę ( na stronie sie pomaga.pl ( bez spacji) w zakładce : potrzebujący , każda kwota jest ważna , bo przybliża do celu. Jeśli jednak nie ( co rozumiem , bo sama nie mam pieniędzy i niestety nie mogę wiele pomóc ) to możecie wejść na sie pomaga.pl ( bez spacji ) i w zakładce : klikacze za darmo pomagać , a mianowicie wystarczy kliknąć za darmo w te strony co tam piszą , i pieniądze sponsorow z klikania pomagają. Ja robie tak codziennie , wiele osób również , jeśli będzie nas coraz więcej , to szybciej pomożemy potrzebującym , niektórzy naprawdę nie mogą już czekać..

Gość gość
ja polecam artbistro po prostu na czerniowieckiej, ale to mokotów, nie będzie tłumów. może byc też manekin na marszałkowskiej, ale nie ma tam rezerwacji stolików, fajnie też jest u mojego ulubionego włocha tratioria da antonio ul. żurawia centrum, a ceny nie są złe lub aioli na świętokszyskiej

Gość gość
a co powiesz na taki klimacik - własny browar, biała kiełbasa, trochę a'la prl? taka impreza ma swój charakter :)

Gość gość
tak, takie imprezy są super - a ja znam jedną, ale nie powiem ;) albo dobra, powiem - w foksal ostatnio widziałam kilka znany osób, więc skoro oni jedzą to pewnie dobre hehe ;D

Gość gość
ja tam wolę knajpę sam wypróbować niż kierować się tym, co celebryci jedzą :P alew Foksal byłem i dobre jedzonko mają :)

Gość gość
ja tez lubię foksal :) przystojni kelnerzy <3

Gość gość
Uważaj tylko, żeby Was nie podsłuchali :)

Gość gość
Fajne klimatyczne miejsce moge polecic na kabatach- Antich Caffe. Wloska restauracja. Maja ogrodek i swietne jedzonko

Gość gość
A gdzie dokladnie sie miesci restauracja? Czytalem w necie, ze maja ogrodek i mozna spokojnie posiedziec. A co polecasz tam?