Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnikniezwyboru

Facet 30 bez doświadczenia jak

Polecane posty

Gość samotnikniezwyboru

Pytanie do kobiet . Ja postrzegacie takiego faceta który nie był w związku . Czy jest to dla was jakiś problem .

Gość gość
Ja bym nie miała nic przeciwko

Gość gość
ja mam 29 i tez nigdy nie bylam w zwiazku :) Sama Od Zawsze :) i wcale nie jestem z tego powodu nieszczesliwa:wolna samodzielna wyzwolona

Gość gość
Jeśli jest wartościowym , porządnym facetem , to nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia. Jest taka strona : się pomaga.pl ( bez spacji) W dziale : zwierzęta można wpłacać pieniądze, ile się chce. Ja bym coś przelała , ale nawet nie mam swojego konta , i nie mam pieniędzy żeby wpłacić , więc ja tylko klikam w dział : klikacze ,i tam za darmo jak klikam to pieniądze sponsorów pomagają potrzebującym ( zachęcam też do formy takiej pomocy , szczególnie osoby które nie mogą wpłacać pieniędzy a chcą pomóc ). Niektóre z tych psów i kotów bardzo cierpią , a wasza pomoc w znacznym stopniu może im pomóc , i ukrócić tą męczarnie

Gość gość
Jestem mężatką,która wybrała sobie 29 kawalera bez doświadczenia i jestem zadowolona!!!! I tak już to trwa 12 lat. :) Mamy dwoje dzieci.

Gość gość
Miało być: 29 letniego kawalera ;)

Gość gość
Ja niestety nie jestem szczęśliwy.

Gość gość
Do dziewczyny, ktora ma 29 i nigdy nie byla w zwiazku. Naprawde jest Ci z tym dobrze? Nigdy sie Toba nikt nie interesowal?

Gość gość
fajnie by było spotkac taka kobitkę.

Gość gość
podobaja mi sie 30

Gość gość
pewnie, ze interesowal, tylko ja zawsze wybredna bylam, najpierw szkola, praca, kariera, nie chcialam byc z byle kim :) a teraz juz wszyscy fajni zajeci sa, albo maja taki przebieg , ze strach sie bac

Gość gość
nie wzyscy sa zajeci

Gość gość
To kobiety też patrzą na przebieg faceta

Gość gość
pewnie, ze patrza, ja tak :)

Gość gość
a ja nie wierze w te gadki kobiet, ze byli zainteresowani, ale ona byla zajeta kariera i inne tego typu pierdy. Tez mam taka kolezanke i prawda jest taka, ze nikt sie nie interesowal, ale singielki wola sobie wmawiac, ze sa same, bo maja wysokie wymagania. Poza tym jak ktos nie byl w zwiazku przez tyle lat i moze jeszcze nie uprawial seksu, to baaardzo ciezko to nadrobic

Gość gość
niestety, ale jestes dla innych dziwadlem i brak doswiadczenie w sexie i zwiazkach w tym wieku to wielki minus

Gość gość
No kobiety maja bardzo duże wymagania.

Gość gość
tylko,ze ja sie umawialam na randki, ale nikt nie byl wystarczajaco wartosciowy na zwiazek :) tak trudno zrozumiec?

Gość samotnikniezwyboru
No właśnie martwię mnie te zaległości.

Gość gość
dziewica niestety nie jestem :)

Gość gość
Autorze, no nie ma co ukrywac, od faceta w wieku 30 lat oczekuje sie jakiegos obycia zwiazkowego. Jestes prawiczkiem? Na pewno nie powinienes interesowac sie tymi najbardziej atrakcyjnymi. Rozejrzyj sie dookola, jest mnostwo przecietnych, ale dobrych kobiet, ktorym nie bedzie przeszkadzalo twoj brak doswiadczenia. Najgorzej jak taka osoba ma wielkie wymagania co do wygladu kobiety, wtedy faktycznie moze byc problem.

Gość gość
Co to znaczy, ze nikt nie byl wystarczajaco dobry na zwiazek? Nie mozesz tego wiedziec, bo konczylas zawsze na randkach. Tymi swoimi wysokimi wymaganiami wyrzadzilas sobie krzywde, bo masz lat ile masz i jestes bez doswiadczenia - teraz to ty jestes oceniana...

Gość gość
generalnie jak pisalam nie jestem dziewica, nie mam doswiadczenia w zwiazkach ale latwo nawiazuje kontakty z mezczyznami, taka praca. tylko to sa luzne rozmowy nie mam odwagi zaczac niczego na powaznie. tak teraz zaluje,

Gość gość
jestes pogodzona z tym, ze mozesz zawsze byc sama, czy myslisz, ze nagle spotkasz krolewicza na bialym koniu?

Gość gość
teraz szukam normalnego spokojnego chlopaka, ktory nie bedzie robil scen,ze za duzo pracuje :)

Gość samotnikniezwyboru
Nie rozgladam sie za ideałami. Nie lubie tylko żle prowadzacych się kobiet. Nie chodze po klubach itd. nie interesuje mnie to.Prawiczkiem nie jestem ale doświadczenie minimane. Wiem że czas ucieka i coraz gorzej sie czuję , ale jest wiele przeszkód na drodze do poznania. Chciałem tylko usłyszec waszych opini szczerych.

Gość gość
dla mnie taki chlopak jak Ty to skarb :) zakochalam sie w podobnym :)

Gość anomalia

Bardzo bym się cieszyła, gdybym takowego znalazła. Niestety to raczej nierealne.