Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

android pytanie

Polecane posty

Gość gość

czy mogę zainstalować albo odinstalować aplikacje z telefonu wchodząc jedynie w gmaila na komputerze na którym mam windowsa 7, a nie androida i nie mając połączenia z internetem?

Gość lanser
nie rozumiem pytania. dlaczego nie odinstalujesz z telefonu ? wchodzisz w menadzera zadan zakladka pobrano i tam masz odinstaluj.

Gość gość
ok, odinstalować mogę, ale czy zainstalować również, ale przez gmaila w komputerze z windowsem 7?

Gość lanser
przeicez gmail to skryznka pocztowa mozesz sie do niej zalogowac z kazdego systemu. nadal nie rozumiem twojeog problemu

Gość gość
chodzi mi o sklep play, czy z windowsa 7 mogę wejść na gmaila, do tego sklepu play i tam instalować aplikacje, by przenieść je na przykład przez kabel USB na telefon?

Gość gość
mozna ale nie z gmaila tylko przez kompa wchodzac na sklep play. jprdl

Aby coś zainstalować w telefonie musisz na ten telefon program pobrać więc w jaki sposób chcesz to zrobić za pomocą komputera?

Gość lanser
ona chce pobrac na dysk i przegrac na telefon a pozniej zainsttalwoac tylko nie wiem po co w to miesza gmaila. teoretycznie powinno sie dac ale tak karkolomnych zabaw nikt nie przeprowadza wiec nie wiemc zy ktos odpowie na pewno. problemem jest to ze wersja instalacyjna dopasowuj sie do stystemu moga byc rozne w zaleznosci od wersji androida jak pobierzesz na komputer(z dwolonym systemem) to moze ci pobrac instalke pod windowsa. kompletnie sie na tym nie znasz nie wiem czy dasz rade najlepiej byloby pobrac jakis emulatro androida o ile jest a pewnie jest i przez ten emulatro pobrac na dysk nastepnie rpzegrac prez kabel i zainstalwoac tylko ze te wszystkie porogramy podcza sinstalacji albo i po moga wymagac polaczenia z internetem/

Gość gość
czyli nie dam rady :o no trudno, dzięki za odpowiedzi :)

Gość lanser
sprecyzuje, uwazam ze to jets mozliwe ale nie dasz sobei z tym rady.