Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wstyd Wam wyborcy PO???

Polecane posty

Gość gość

Nadal będziecie głosować na PO?

Gość gość
TAK, będziemy! Bo i tak nie ma na kogo innego!

Gość gość
Jednak Janusz Korwin-Mikke ma rację, większość Polaków to idioci, bo nadal głosują na PO. W Polsce jest pełno partii, a wy nadal nie macie na kogo głosować...

Gość gość
lol, co to znaczy że nia ma na kogo innego? według was PO to mniejsze zło? od czego? od pisu, od knp, on tych małych śmiesznych partiii? no chyba nie, ale jak sami wolicie polaki Cebulaki

Gość gość
POlacy są głupi jak but, żrejcie miskę ryżu i nadal głosujcie na Ryżego i jego bandę, bo LUBICIE być okłamywani. DEBILE

Gość gość
Mikke nie mówi, że Polacy to idioci, bo głosują na PO, ale że są idiotami tak ogolnie. I skorzysta z tego, bo idioci będą na niego głosować. A co do partii - ilość nie znaczy jakość - żadna nie jest lepsza od PO, taki sam poziom. Niestety!

Gość gość
Ja akurat głosuję na PIS, która ma szansę realnie wygrać.

Gość gość
te partie nie mają wygrać, one mają zdobyć co najmniej 5% żeby przekroczyć próg wyborczy a resztę już sami między soba zrobią, an tym ciecie polega doemokracja, a wy proponujecie jedynowładztwo jedynej właściwej partii to po co wam demokracja skoro i tak nie wiecie jak z niej korzystać

Gość gość
Uszanujmy poglądy drugiego człowieka , jego wybory. Jeśli wam nie odpowiada żadna partia to sami kandydujcie , albo namówcie kogoś , kto by się waszym zdaniem nadawał. Ja na temat polityki nie będę się wypowiadać , a mianowicie o tym na jakś partię głosowałam , ale byłam , głos oddałam. ps. Na pewno wielu z was stać na to żeby przelać chociażby symboliczną sumę ( na stronie sie pomaga.pl ( bez spacji) w zakładce : potrzebujący , każda kwota jest ważna , bo przybliża do celu. Jeśli jednak nie ( co rozumiem , bo sama nie mam pieniędzy i niestety nie mogę wiele pomóc ) to możecie wejść na sie pomaga.pl ( bez spacji ) i w zakładce : klikacze za darmo pomagać , a mianowicie wystarczy kliknąć za darmo w te strony co tam piszą , i pieniądze sponsorow z klikania pomagają. Ja robie tak codziennie , wiele osób również , jeśli będzie nas coraz więcej , to szybciej pomożemy potrzebującym , niektórzy naprawdę nie mogą już czekać..

Gość gość
Jakie mniejsze zło? Jakie? Z roku na rok jest coraz gorzej i to ma być mniejsze zło?

Gość gość
mnie nie jest wstyd, nadal bede glosowala, jak bede musiala zrobie polowanie na MOHERY

Gość gość
A jak Polska ma stanąć na nogi jak jest już całkowicie zadłużona i nic w tym kraju nie ma polskiego? Coraz więcej firemek upada... Jedyne rozwiazanie to takie, zaciągnąc kolejne kredyty, produkować towar, pozbyć się obcego i załatwić zbyty. To jest jedyna realna szansa na odbudowę Polski, odbudowa przemysłu, a nie jego likwidacja, którą PO skutecznie niszczy.

Gość gość
Tu jest tylko handel zagraniczny, dziki kapitalizm i pseudodemokracja to chyba jednak zły ustrój

Gość Jakie to żenujące
Nie zamierzam pójść na głosowanie.Wszyscy po tych samych pieniądzach są.Nie ma na kogo glosować.Nie wychylaj się z tym Mikke, przeciez to idiota na maksa!

Powiedzmy sobie szczerze, obecnie jest wybór między PO i PiS. A z dwojga złego wolę PO.

"Jedyne rozwiazanie to takie, zaciągnąc kolejne kredyty, produkować towar, pozbyć się obcego i załatwić zbyty. To jest jedyna realna szansa na odbudowę Polski, odbudowa przemysłu, a nie jego likwidacja, którą PO skutecznie niszczy." x Szansa przez wzrost zadłużenia? Genialna myśl. Poza tym nie wiem co niektórzy tak ciągle z tym przemysłem. Że niby w jaki sposób Tusk niszczy przemysł? W ten sposób że nie dotuje kolejnych państwowych molochów z rozwrzeszczonymi związkolami? Przypominam także że w Polsce ponad 60% PKB wytwarza jednak sektor usług a w krajach bardziej rozwiniętych ma udział jeszcze wyższy.