Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek racjonalista

Wybranie samotności to egoizm, związanie się z brzydką to wyzwanie

Polecane posty

Gość Prawiczek racjonalista

Brzydkiemu facetowi najłatwiej powiedzieć, że z powodu braku urody wybiera samotność, zamiast próbować rozkochać w sobie brzydką partnerkę.

Gość gość
A rozkochales jakąś?

Gość gość
w byciu facetem najwieksza zaleta jest to ze nie trzeba byc ladnym i mozna miec najpiekniejsze kobiety... tylko nie mozna byc p***a

Gość gość
Brzydal jak nie ma kasy to tylko raczka mu zostaje......

Ty jesteś taki GŁUPI SAM Z SIEBIE, CZY CI ZA TO PŁACĄ :D ? Po co masz rozkochać w sobie dziewczynę, którą uważasz za brzydką i ją skrzywdzić? Bawi Cię jej cierpienie? Cały świat może uważać jakąś dziewczynę, za brzydką, ale tobie może się ona widzieć, najpiękniejszą na świecie . Wtedy ją rozkochuj i bądź z nią szczęśliwy :) . W innym wypadku jej nie rozkochuj, bo wyjdzie z ciebie zwykły c.uj :( .

Gość gość
Misio kobieto co ty odpierdalasz????????

Gość gość
Brzydka bo nie ma tlenionych włosów i niebieskich oczu :D

Gość gość
Misio1 czemi mi na mail nie Odpisujesz:)?Jak widzisz nie tylko ja tak uwazam prawda boli?

Prawda jest taka, że nie ze wszystkimi osobami ma się ochotę pisać lub rozmawiać :( . Nie wiem o jakiej prawdzie piszesz. Ja raczej wiem, do której płci przynależę :D .

Gość gość
Akurat poprostu napisałam Ci co mysle o Tobie i to Cie strasznie zabolało:)Albo np.W pewnym temacie napisałes ze rozmiar65G jest malutki.....ale 85H nie.Dla normalnego faceta rozmiar 65G i 85H jest taki sam,tylko ze kobieta jest chudsza przy 65G.Tylko kobiety wiedza ze 65G to nie 85G.

Na firmowe imprezy, dla ważnych kontrahentów ,znajoma przysyłała mi swoje dziewczyny. Kiedyś pokłóciłem się z nią, że miały mieć biust minimum podwójne D, a ona udowodniła mi, że dziewczyna, na którą narzekałem, miała E (tyle, że z mała liczbą). Od tego czasu wiem, że miseczka zależy od liczby (obwodu).

Gość gość
Jasne,narzekałes na nia?Jestes smieszny...Ty jestes kobieta na bank.Nie tłumacz sie głupio,nawet z tym ze miałes Miss sie platałes ze niby konkurs Miss Polonia i Polski to dwa rózne konkursy.

Gość gość
To chyba lepiej, że miała 65G niż 85G? Z resztą 65G to już spory biust filigranowej kobietki, lepsze to niż 95D, gruba baba ze średnim cycem.

Gość gość
90D To wielki biust sam w sobie,ale propocjonalnie mozliwe ze nie wyglada na wielki,ale to napewno nie jest sredni

Gość gość
Proporcjonalnie nie wygląda na wielki, a jak wiadomo, proporcje są najważniejsze.