Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŻYCIE KOBIETY JEST BANALNE

Polecane posty

Gość gość
gtfh

Gość gość
Bo facet musi edukować się za młodu,rozwijać by potem zechciala go z łaski kobieta którą w młodości kiedy on się rozwijał ciągnęła fiutka jakiemuś przuystojniakowi

Gość gość
A co wy wiecie jak to jest być kobietą, czy to trudne czy nie? Obserwujecie jakieś dziunie które lecą na szmal i myślicie sobie że macie gorzej niż one, wasza sprawa leszcze.

Gość pomaranczlala
Atrakcyjne też mają ambicje.

Gość piriririri
Ze mną jest coś nie tak, nie dość że nie toleruję tępych lasek, to jeszcze nic nie wypracowałam sobie tyłkiem! Dodatkowo nie szukam sponsora, który będzie za mnie wszystko robił. Muszę się poważnie nad sobą zastanowić...może zapiszę się do psychologa? Albo lekarza pierwszego kontaktu, który mi pokaże że mam niewidzialne organy męskie i tak naprawdę jestem facetem? A ta dziura między nogami to zapewne jakiś uraz, w końcu się szalało za młodu po drzewach i dachach. Dzięki za uświadomienie! Nie wiem jak by bez tego moje życie się potoczyło!

Gość gość
jem kanapkę

Gość gość
kobieta zawsze wiąże się z lepszym od siebie facet musi cale życie uczyć się. Ćwiczyć na siłowni, rozwijać gdzie w tym czasie księżniczka obciąga jakiemuś przystojniakowi ,by potem z laski ze chcieć faceta i przyjść na gotowe

Gość gość
nie zawsze kobieta bierze lepszego od siebie czasami obniża swoje wymagania, gdy czas pomyka a ona wciąż sama, i decyduje się na jakiegoś z niższej półki i to jest dramat dla takiego gościa, bo zaczyna się [po jakimś czasie] poniżanie, ośmieszanie i w ogóle masakra a już kompletnie dramat jak w takim związku pojawią się dzieci i patrzą jak mamusia traktuje tatkę

Gość gość
Kobiety nigdy o nic nie walcza, zezczyzni od dnia narodzin musza udowadniac, ze nie marnuja tlenu. Mezczyzni powinni wiecej wymagac od kobiet.

Gość gość
Dlatego najlepszą taktyką żeby kobiety się zainteresowały facetem jest obojętność względem nich połączona z pewnością siebie i poczuciem humoru. Zawsze u mnie to działało. Wystarczy jakoś pokazać się lasce która się podoba, zaintrygować ją a potem udawać jakby jej nie było. Sama zacznie zagadywać i starać się o znajomość.

Gość gość
Gggg

Gość gość
B-) Facet usi sam zdobyć swój byt i zwykle mega się nastarac by mieć jakąkolwiek kobietę często gorsza i brzytsza od niego którą za młodu p********a się z przystojniakami by go potem z lachy zwchciala Kobieta ma natomiat beztroskie życie i rylko rozkłada nogi przed lepszym od niej dającym najwięcej profitów facecie Prawda jest raka że związki to zerowanie na rym że facet potrzebuje uczuć i bliskości bo tak to by każdy chodził na d***** bo taniej i dotego można w życiu spróbować seksu z naprawdę atrakcyjna kobietą

Gość gość
Rr

Gość gość
Hhhh

Gość gość
Jasne, że tak! Dla kobiety ważne by była cierpliwa, opiekuńcza, oddana i zadbana. Z urodą to zwyczajny mit, z pieniędzmi tym bardziej. Odwrotnie byłby problem: facet musi być zaradny i taki frajer z Biedronki na pewno nie byłby dla nikogo interesujący, ale Ty nie masz takiego problemu, więc działaj! smiech.gif

Gość gość
jaki z tego moral? cipka rzadzi swiatem a nie pieniadz pieniadze as tylko srodkiem do celu

taaaa banalne... szczególnie jak w 7,8 miesiącu ciąży zapier/d/ala do pracy bo męża ma nieudacznika, który by ich sam nie utrzymał a po robocie musi jeszcze zająć się resztą starszych dzieci, odrobić z nimi lekcje + zrobić obiadek mężusiowi bo on wróci taki "zmęczony" z pracy i posprzątać całą chatę. Ja per/dole....jeden nieudacznik zakłada tu tysiąc takich samych tematów a jego standardowy tekst to, że "baba zawsze wybiera lepszego od siebie"....masakra co za chory koleś.

Gość gość
Przecież ty sama to pisałaś Masz rozdwojenie jaźni ze sma sobie zaprzeczasz

Gość gość

Gość gość
Powinniście za samo urodzenie dziecka przez waszą kobietę zapierdzielać na nią i na wasze dzieci a ona jedynie moze je wychowywać, za to że poświęciła ciało i tyle wycierpiala...a prawda jest taka , ze w dzisiejszych czasach penjse sa tak niskie że i kobieta musi pracować i pracowac w domu dodatkowo,jestescie beznadziejni i to kobiety mają gorzej!

Gość gość

Gość gość
Musza z*********.ac bo wybieraja sobie jakis dyskotekowych polglowkow ktorzy maja z banda idiotek kolejna bande bekartow. Pozniej obywatele sie musza zrzucac na te bekarty. Gdyby faceci byli tak glupi jak wieksza czesc kobiet to kazdego smialo mozna by ich nazwac nieudacznikami. Bo tak naprawde to wielki problem znalezc sobie faceta z dobra praca. Mam znajoma z bekartem a ojciec ma zone gdzie to ma rozum to nie wiem. On ma gdzies swoje bekarty i tak jakas glupia kobieta mu wychowuje. Tak kobiety maja trudniej bo sa zwyczajnie strasznie tepe.

Gość gość
Mozna pisac ze autor sie uzala ale ma racje z tym ze kobiety maja latwwiej w zyciu.