Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj znajomy czesto przy mnie mowi o innych dziewczynach jakie one ladne

Polecane posty

Gość gość

to oznacza ze chce mi powiedziec ,ze ja jestem brzydka?

Gość gość
Może, ale tez znaczy ze nigdy takiej nie będzie mieć, zwykły onanista i cham

Gość gość
Traktuje cie jak kumpla i jestes przeciwienstwem jego typu.

Gość gość
zaden chlopak nie powinien mowic o innych dziewczynach w twoim towarzystwie .To swiadczy o inteligencji jego Zakacz ta znajomosc jak najszybciej bo on i tak cie zdradzi pozniej a to boli wiecej Jest nic wart

Gość gość
Ja tez jestem na niego obojetna ,ale zastanawia mnie gdy jak idziemy gdzies jestesmy mowi o innych kobietach ,a ta to taka ladna ta piekna ,nie wiem moze chce zebym wpadla w kompleksy bardziej ??? albo chce mi ty samym powiedziec ,ze jestem taka brzydka?? jak to jest naprawde

Gość gość
Oni juz maja taka nature

Gość onaonaona____
Jeżeli chce żebyś wpadła w kompleksy to zwykły buc, a nie kolega. Jeżeli natomiast jest na tyle nie rozgarnięty i pozbawiony empatii, że nie wpadnie na to, że takie komentarze są niestosowne, to też dobrze raczej o nim nie świadczy. Tak czy inaczej ja bym się zastanowiła czy warto się z takim egzemplarzem zadawać.

Gość onaonaona____
wkradł się błąd, nierozgarnięty powinno być

Gość gość
Ja miałam takiego kolege ,moze robi to nie swiadomie.Poprostu widzi ładna dziewczyne i nie może sie powtrzymać żeby o tym nie powiedziec komus?Ja zerwałam znajomosc z tym kolega.Pewnie traktuje Cie jak kumpele i nie wstydzi sie mówic Tobie co mysli.

Gość gość
Ja mam mnóstwo kumpli, którzy przy mnie mówią o innych dziewczynach, co więcej - sama z nimi komentuję i niejednokrotnie zwracam uwagę na jakąś fajną laskę. Bo to moi kumple - a ja ich kumpela. Czysto przyjacielskie kontakty. Bez żadnych podtekstów. I zupełnie nie interesuje mnie, że np. im się nie podobam - to nawet lepiej ;) Przynajmniej żaden romans nam nie grozi i nie popsuje stosunków ;)

Gość onaonaona____
W ogóle uważam komentowanie na głos czyjegoś wyglądu za przejaw prymitywizmu. U wielu osób, zwłaszcza płci męskiej przybiera on skrajnie chamską formę (jak o jednej powie, że ,,zdrowa doopa" to analogicznie o innej że paszczur). Zwłaszcza komentarze odnośnie cech na które nie ma się wpływu. Większość osób sobie rysów twarzy nie wybiera (poza osobami, które korzystają z usług chirurgów plastycznych).

Gość gość
pomyśl że ja tak mówiłem własnej dziewczynie -.-

Gość gość
Ale tu chodzi jak niby spotykacie sie ,ale nie jestescie jeszcze para..

Gość gość
Rysy twarzy mozna zmienic,faceci czesto tez komentuja te zapuszczone.Ale to nie jest miłe bo nikt sobie wygladu nie wybiera ocenianie kogos na głos jest bardzo nie grzeczne.

Gość gość
Właśnie wyglad się wybiera. Jak się naprawdę chce to można poprawić.

Gość gość
ale tu chodzi o to jak facet spotyka sie z toba ,ale nie jestescie stala para ,a on w twojej obecnosci zachwyca sie ,mowi jaka ta piekna tamta ...

Gość gość
To niech ją bierze, czemu idzie z tobą a nie z tamtą piękną? A bo by nawet na niego nie spojrzała i on o tym dobrze wie. Nie spotykaj się z takimi chamami, niezależnie od twojego wyglądu. Jak już mieszać geny to z kimś na poziomie.

Gość gość
No wlasnie,ale dlaczego tak robi ?

Gość gość
Masz napisane wyżej.

Gość gość
Ja rowniez nie jestem w stanie zrozumiec faceta ktory ktory niby zabiega za kobieta umawia sie z nia ,a przy niej mowi o inynch kobietach ,ze taka ladna piekna ,a tamta to przepiekna...