Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bigmama1345

Wyjątkowy prezent dla mamy proszę o poradę

Polecane posty

Gość bigmama1345

Witam! Moja mama za miesiąc ma urodziny, a ja już myslę o tym co mogłabym dac jej w prezencie. W ostatnim czasie bardzo mi pomogła. Urodziłam dziecko, specjalnie wzięła 3 tygodnie urlopu, zaangażowała się w sprawy urzędowe, biegała na zakupy, gotowała, sprzątała, służyła radą. Wydała dużo pieniędzy ze swoich oszczędności, nie ma wiele, ale bardzo dużo wydała na potrzebne rzeczy dla dziecka, na jedzenie i nawet mi kupiła torebkę i t-shirt. Jestem jej przeogromnie wdzięczna i dlatego Chciałabym sprawić jej naprawdę niebanalny prezent. Taki, zeby wiedziała, że ją kocham i doceniam. Ktoś ma jakieś propozycje? Najchętniej sprawiłabym jej jakiś weekend w SPA, ale nie wiem czy mnie stać. Jakiego rzędu jest to wydatek? Jakieś fajne miejsca w woj. łodzkim? A jeżeli nie to - to co?

Gość bigmama1345
Możliwe, że dołączę do prezentu brata, wtedy koszty podzielimy mniej więcej po połowie to może będzie nas stać na taki wypad. Ale z drugiej strony najlepiej by było wysłać ją tam z przyjacielem, ale nie wiem do końca jakie relacje ich łączą (spotykają się prawie codziennie od dłuższego czasu (1-2 lata), ale on nie zostaje raczej na noc, więc nie wiem czy jak coś rezerwować jakiś pokój z 2 oddzielnymi łóżkami czy jak?

Gość gość
fajny pomysł z tym spa, mama się zrelaksuje, odpocznie Ale ja bym wysłała tam tylko mamę. Po pierwsze- skoro do końca nie wiesz jakie relacje łączą mamę i przyjaciela- to np skąd wiesz że nie będzie się krępowała chodzić w szlafroku, bez makijażu, albo w kostiumie kąpielowym ( np do jackuzzi), po drugie prezent masz zrobić mamie a nie przyjacielowi mamy, po trzecie jeżeli przyjaciel ( i mama) będą chciał (chcieli) i będzie go stać, to dołączy do mamy. myślę że taki weekend to koszt 600-800 zł w zależności od ilości i rodzajów zabiegów. Mogę się mylić co do kwot , może są i tańsze i na pewni droższe. :)

Gość gość
Na pewno będzie zachwycona z prezentu, który będzie taki tylko dla niej. :) Taki, którego nikt inny nie będzie miał, a będzie przygotowany z myślą tylko o niej. Wejdź na http://www.artess.pl/sklep/ - jestem pewna, że znajdziesz tam coś pięknego dla Mamy.