Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćaaaaaaaaaaaa

iperfumy, perfumesco kto zna albo stad zamiawial

Polecane posty

Gość gośćaaaaaaaaaaaa

waham sie z zakupem wody toaletowej, o iperfumy slyszalam ze podroby, wiecie moze cos na ten temat? i czy ktos zamawial z perfumesco??

Gość gość
z iperfumy zamawiałam wiele razy- szybka wysyłka i nigdy nie dostałam podróby, o perfumesco niedawno się dowiedziałam-ktoś mi polecał- i nawet miałam zamawiać, bo mieli gratis dostawę z jakiejś okazji, ale w końcu nic z tego nie wyszło, więc nie wiem

Gość gość
mam wrazenie ze na iperfumy sa podróbki... np. na probce wody toaletowej hugo boss orange sunset widnieje jakies dziwne logo którego nie ma w zadnej innej perfumerii... kuzwa, wszedzie musza byc podrobki :D bo jak cos co kosztuje w douglasie 200 moze kosztowac gdzies 100... :D chyba ze licza AZ TYLE za to ze to douglas....

Gość ramona1982_82
Ehhhh!!! Dziewczyny, ja to bym nie zamawiala raczej, bo bym sie obawiała, czy jakiejś podróby nie podeślą. Zobaczcie na co mozna sie napatoczyć: http://oplacalnie.pl/perfumesco Lepiej o tym wiedzieć za wczasu (czy jak to sie pisze :) )

Gość gość
Zamawiałam wiele razy na perfumesco i wszystko było ok, kosmetyki są oryginalne, to jest hurtownia internetowa wiec nie narzucają marży jak w drogeriach, stąd niższe ceny.

Gość gość
Jestem wkurzona,łagodnie mówiąc,kupiłam perfum w perfumesco.Fakt wysyłka sprawnie i szybko.Ale....jeśli chodzi o perfum niestety znalazłam dwa argumenty,które świadczą że to podróba,pierwsza pływające jakieś zanieczyszczenia oraz kolor nie przejrzysty perfum,a druga naklejka na spodzie zdrapana delikatnie paznokciem.A jeszcze najsilniejszy argument,niestety po aplikacji nie czuć już nic po paru sekundach.Tylko na początku,jak już powącham nadgarstek,obojętnie co,to nie czujemy nic,bo to nie ttylko moja opinia.Przykro mi,że piszą,że są oryginalne,jak można to wnikliwie sprawdzić.Jednak trzeba kupywać w drogerii,choć ceny tam kosmiczne.

Gość gość
Nigdy więcej Perfumesco!!!Musiałam zamówić na e-glamour i dobrą intuicję miałam bo przesłali oryginał.W końcu mam normalną wode perfumowaną Moschino.Z perfumesco dostałam podróbę,mam super porównanie i już nawet się nie waham,żeby to napisać.Tak kupiłam nieświadomie dobra podróbę tzn dla laika nie do rozróżnienia,ale zapach który pachnie góra 15 minut i na tym koniec,napis zdziera sie od przetarcia delikatnie paznokciem,a co to zdrapka??nie ma prawa sie zdrapywać,na moim oryginale nie zdrapuje sie i nie pływają jakieś syfy,a perfum jest przejrzyste jak "krystaliczna woda",a nie jakieś takie mętne.Trudno..kasa w bloto,ale człowiek uczy się na błędach tzn.trzeba dobrze sprawdzać drogerie internetowe.Bo ja nieświadomie zaufałam,bo ta firma twierdzi,że sprzedaje oryginały.Niestety,porażka!

Gość gość
serio? a ja kupiłam podróbkę na e-glamour... flakon identyczny, ale zapach inny i nietrwały

Gość gość
Ja kupuję tylko w sephora online , mocne oryginalne zapachy