Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci nie doceniają zakochanej kobiety? :(

Polecane posty

Gość gość

3 przypadki z mojego życia: 1. wielka młodzieńcza miłość, nagle coś mu odbiło, wolał kolegów niż mnie, przepłakałam 2 dni, myślałam,że to już koniec i wtedy obiecałam sobie,że pierwszy i ostatni raz płakałam przez niego, następnie zrobił mi się obojętny, wywoływałam kłótnie, a on chodził jak w zegarku, robił dla mnie wszystko a ja nim pomiatałam (straciłam do niego szacunek i miłość:( ) potem parenaście miesięcy póżniej rozstalismy sie, chociaż błagał mnie bym nie odchodziła... 2. bardziej dorosła racjonalna miłość, jemu potrzeba było mocnych wrażeń i uczuć, twierdził,że to nie miłość i zostawił mnie, chociaż tłumaczyłam mu godzinami,że miłość to nie motyle w brzuchu, a szacunek i zaufanie... zostawił mnie by po pół roku próbować wrócić - wcześniej byłam w niego wpatrzona, wszyscy się śmiali,że mam go za ideał. Teraz spotkanie - to już nie to. Już nic nie czuję, a on wpatrzony, komplementuje, mówi jaka jestem piękna (dawniej nie mówił, nie doceniał), teraz gdy mam wyjebane i jestem oschła on gania za mną jak szalony. 3. myślałam,że to już to. że może tym razem będzie inaczej i ten chłopak jest normalny. relacja bardziej na luzie, kumpelska, radosna, bez kłótni, oboje wpatrzeni w siebie, było super,aż nagle on urwał kontakt. było mi przykro, bo czemu to zrobił? nawet nie byliśmy razem... znaczy tak beznadziejna jestem? a dopiero co mówił "spędzałbym z tobą jak najwięcej czasu" blabla... okej, ogarnęłam się, wróciłam do chłopaka numer 2 skoro się tak starał. nie byłam szczęśliwa, bo nie czułam już nic do niego, ale fajnie było być w związku, gdzie ktoś nas kocha (kogo my kochaliśmy dawniej). po pół roku zaczęło mi znowu zależeć na nim, a nagle odzywa się chłopak numer 3, że bardzo mu mnie brakuje i jest już gotowy na związek... co ze mną jest nie tak?

Gość gość
faceci lubia jak jestes niedostepna dlatego uderzaja wtedy

Gość gość
Facetów kręci uroda, cycki, tyłek, i przyciąga ich niedostępność.

Gość gość
a dlaczego kobiety nie doceniaja? tacy sa ludzie... takie jest ego

Gość gość
mam urodę w końcu dlatego za mną latali, ale czemu widzę zakochane pary gdzie obie osoby są zaangażowane i szczęśliwe, a u mnie się to nie sprawdza? :( nie chcę albo tylko kochać albo tylko być kochana...chcę jedno i drugie naraz, czy naprawdę chcę aż tak wiele? po co te zabawy w niedostępność...