Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakreconawrozka

Nikt mnie nie lubił :(

Polecane posty

W podstawówce nie byłam lubiana od 4 klasy było coraz gorzej...naśmiewali się z mojego wyglądu,bo nie zaprzecze wtedy nie dbałam o siebie za bardzo. Gdy poszłam do gimnazjum było jeszcze gorzej...te trzy lata zeszły bardzo długo,nie miałam znajomych,kolegów,koleżanek,byłam tylko sama. Byłam u dyrektora,psychologa,pedagoga,ale nikt nie umiał mi pomóc. Zostałam z tym problemem sama smutas.gif . Od 10lat żyję tylko wyobraźnią usmiech.gif Miałam 2 koleżanki,które chodziły do jednej klasy,ale one też gadały ze mną tylko w ukryciu,nawet po korytarzu nie chciały ze mną chodzić...Teraz mam 17lat i chodzę do 1 klasy zawodówki zaczęłam lepiej dbać o siebie nawet od paru osób słyszałam,że wyładniałam i mnie nie poznali. Może i nie jest tak jak było w gimnazjum,bo jest o wiele lepiej usmiech.gif Mam wspaniałe koleżanki,z którymi teraz odwalamy np.śmiejemy się z chłopaków,raz nas policja spisała,a potem razem się z tego smiałyśmy. Do tej pory nie miałam chłopaka i nadal nie mam...czułam się samotna,ale teraz myślę,że jednak nie chcę narazie,bo faceci zbyt mocno ranią co się o tym już przekonałam usmiech.gif Nie potrzebny mi jest chłopak narazie usmiech.gif Nawet teraz patrze inaczej na życie,bo co ja się będe zamartwiała niepotrzebnie usmiech.gif przecież urodziłam się zdrowa ze wszystkimi częściami ciała usmiech.gif Ludzie,którzy mieli takie życie jak ja: nie zamartwiajcie się,patrzcie z uśmiechem na życie,miejcie wszystko gdzieś i badźcie szczęśliwi kochani,a napewno spotkacie jeszcze księcia na białym koniu lub piekna księzniczkę usmiech.gif

Gość gość
Ludzie patrzą na wygląd.