Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak tam wasze wyjątkowe pospolite posłuszne wam krótkonogie dziewczyny i żony

Polecane posty

Gość gość

zadowolone, ze znow bedą gotowac wam obiad jak codziennie przez całe ich życie?

Gość gość
Hahahahaha 100% prawdy.

Gość gość
tak sobie mysle, ze świat idzie do przodu, ale mentalnosc meska sie nie zmienia, ciagle chca, zeby kobiety byly im posluszne, chociaz kobieta nie jest w niczym gorsza od mezczyzny - tez ma godnosc osobista i zasluguje na szacunek za swoje osobiste osiagniecia, ale dla facetow zasuzy moze na szacunek jakis, jesli da mu jesc i koszulke wyprasuje (jak mama w domu rodzinnym), faceci uwazaja, ze im sie to ze strony kobiet poprostu nalezy, bo one ich do tego przyzwyczaily od wiekow... ale ja powiem, ze jak facet jest pelnosprawny, to rownie dobrze on moze takie rzeczy robic, bo tak naprawde mu sie to nie nalezy; a jak wogle slysze takie historie, ze ktoras np nie poszla na studia, bo uwaga, maz jej nie pozwolil (!!!), to ja mam wrazenie, ze czesc kobiet jest poprostu glupia i samych siebie nie szanuje; przeciez taki maz moze ja w kazdej chwili zdradzic, jesli jeszcze tego nie robi, i z czym ona zostanie wtedy? z depresją?

Gość gość
najwazniejsze, ze one sa przekonane, ze pan i wladca je "kocha", za jego "milosc" poswiecą wszystko - wszystko dla misia ;)

Gość gość
Kogo pytasz? Bo to jest forum dla kobiet

Gość gość
wiem, jakie to jest forum, korzystam z niego od 2009 roku, i uwierz mi, wielu facetow bylo tu i wchodzi tu dalej, i chetnie sie udzielają

Gość gość
spadaj debilu, wspolczuje Twojej kobiecie

Gość gość
ja nie mam kobiety - nie jestem lesbijką ;) debilką też raczej nie