Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektóre matki sa takie przewrażliwione

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego niektóre matki sa takie przewrażliwione? Nie raz czytam tutaj ze matki zbierają dziecko do toalety bo boją sie zostawic samo w pokoju. Zastanawia mnie jak takie mamy radzą sobie w innych sytuacjach gdzie np trzeba zostawic dziecko z kimś innym .

Gość gość
Ja nie zabieram małego do toalety , ale naprawdę trzeba być czujnym, już nie jednokrotnie się o tym przekonałam... Np zostawiłam młodego na podłodze gdy nie umiał jeszcze raczkować , podsunęłam mu zabawki i zazwyczaj się bawił sam gdy ja szłam do ubikacji a raz wracam a ten nie wiem jakim cudem już siedzi pod stołem i ciągnie za obrus... Na stole stał wielki wazon, gdyby mu spadł na głowę to nawet wolę nie myśleć co by się stało.... Druga sytuacja , miałam bransoletkę na ręce z perełek i młody wiecznie się nią bawił...Bransoletka wydawała się być naprawdę mocna , ja nie potrafiłam jej rozwalić swoimi rękami , a dla małego to były 2 sekundy....Gdybym Go samego zostawiła też nie wiadomo jakby się to skończyło , może próbował by połknąć koralik i się zadławił....Ale wiadomo dzieciom nie daje się żadnych koralików ani maleńkich rzeczy....Niby się to wie a i tak czasem się ulegnie dziecku.... Te małe szkraby są niesamowite