Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z facetem z byłej pracy

Polecane posty

Gość gość

Hejka, mam problem z facetem w którym moja obecna dziewczyna była zadłużona przed tym jak poznała mnie. To jest facet z jej byłej pracy (moja dziewczyna zmieniała zatrudnienie), coś między nimi było (bardziej chciała moja luba, on typ luzaka któremu nie zależy). On ma dziewczynę z którą jest w luźnym związku.. Już nie pracują razem, ale w dalszym ciągu mają kontakt (telefoniczny, rozmawiają o rzeczach zawodowych - ona się go radzi). Przeprowadziliśmy już kilka rozmów na ten temat. Ja mówiłem prosto z mostu, że nie życzę sobie aby kontaktowała się z nim. Słyszę tylko, że rozmawiają tylko o rzeczach zawodowych i to dawno skończone (chociaż dwa miesiące przed tym jak my zaczęliśmy się spotykać dała mu jasno do zrozumienia że nie chce odchodzić z pracy jak on tego nie będzie chciał). Nie wiem jak mogę rozegrać temat żeby raz na zawszę zapomniała o tamtym facecie i urwała z nim kontakt. Bo jak słyszę że ma teraz ochotę umówić się z nim na kawę "odstrzeć" i pokazać mu jak teraz jest szczęśliwa i że on dalej pozostaje w miejscu a ona poszła do przodu, to nie ukrywam że czuje w tym nutkę "niby skończone, ale coś jeszcze jest na rzeczy". Może coś pomożecie. ps. jak ja dostaje jakiegokolwiek smsa lub telefon przy niej to mam od razu pytanie kto dzwonił. Mieszkamy razem ale jak się zdarza, że nie widzimy się dwa - trzy dni to ona zachowuje się jakby mnie miesiąc nie było....

Gość gość
może jakieś podobne zachowanie w stosunku do byłej dziewczyny ? Może jak zobaczy jakie to uczucie to zrozumie.. albo nie i będzie się chciała odegrać :P