Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam które byly z niemowlakami w szpitalu

Polecane posty

Gość gość

jak to jest, mozna byc z dzieckiem przy wszystkich zabiegach jak się chce, czy np wypraszaja do zrobienia zastrzyku

Gość gość
Czasami wypraszają. Ja głupia, wystraszona pierwszego dnia się posłuchałam. Później już nie. Mówiłam, ze wolę zostać z dzieckiem, czasami nie byli zadowoleni ale nie robili większych problemów.

Gość gość
no ale czego oni sie boja, ze wypraszają? ze matka zobaczy, że nie umieja obchodzic sie z dzieckiem, czy co?

Gość gość
Juz wyjaśniam. Często wypraszaja, bo jest wiele matek, które swoja obecnością wręcz przeszkadzają i nie stosują się do prosb pielęgniarek. Do tego histeryzuja kiedy widza np zastrzyk u dziecka. Mnie chcieli wypeosic ale się nie dalam i na spokojnie wyjsnilam ze jestem osoba bardzo opanowana i nie będę im przeszkadzać bo to one wiedza co robią a ja mogę po prostu pomoc uspokoić czy przytrzymać dziecko. Co więcej by lam jedyna matka która mogla być przy usypianiu syna do zabiegu, prosili ojców którzy są bardziej planowano.

Gość gość
Ja bylam 10 dni z synem,wyprosili mnie kiedy wbijali mu wenflon a dalej bylam przy wszystkim

Gość gość
Lepiej wyjść,naprawdę...małe dziecko doświadcza np.bólu przy wkłuciu wenflona,ty nie jestes w stanie mu pomóc,twój stres udziela się dziecku,poza tym trudno mu zrozumieć,dlaczego mama pozwala,żeby ktoś zadawał mu ból...co innego ze starszym dzieckiem,którenmu można już wytłumaczyć,po co to wszystko