Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błagam odpowiedźcie

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze to moze bez sensu że ja tu piszę, ale tak mi smutno! moja suczka byla ze mna 9 lat, zawsze zdrowa i pelna zycia nie bylo po niej widac starosci, teraz byc szczenna, wiem ze "przygotowywala" się do porodu (jest trzymana na dworze) w pt. byla taka apatyczna, ale bylam pewna ze to wlasnie na zblizajacy sie porod, dzisiaj od rana jeszcze szczekała i biegala, a teraz jest nie do zycia, lezy... :( zadzwonilam po weterynarza powiedzial ze to zapalenie macicy i ze pewnie szczeniaka ma w sobie martwego, stwierdzil tez wysoka goraczke, podal jej leki i kazal czekac do jutra, jesli przezyje to bedzie mozna operowac, jesli nie to ja nie wiem!!! :( kocham ja! czy ktos z was mial taki przypadek ze swoja sunia?

Gość gość
tak strasznie zaluje ze nie pojechalam z nia do lekarza w piatek, boooze... myslicie ze jest jakas szansa ze ona to przezyje? dalabym wszystkie pieniadze na operacje, leczenie itd.

Gość gość
wezwij jeszcze jednego weterynarza natychmiast, nie możesz wierzyć jednemu, być może potrzebne jest cesarskie cięcie. Nie można pozostawić psa samego i czekać czy umrze czy przeżyje, przecież to jakieś nienormalne jest. Mieszkasz na wsi czy w mieście?

Gość gość
przecież w każdym mieści jest kilku weterynarzy idź do innego

Gość gość
Zadzwoń po innego weterynarza . Miałam kiedyś podobną sytuacje , że jeden skazał psa na smierć , a drugi po jednej wyzycie juz pomógł , a potem wyleczyl całkowicie . Minęło 5 lat i pies ma sie dobrze :-)

Gość gość
no właśnie,na co czekać? aż zakażenie rozejdzie się po całym organizmie? to jak z człowiekiem! przecież żaden lekarz by nie czekał,tylko zrobił cesarkę,nawet,jeśli dziecko martwe,to matkę(w tym przypadku sunię) trzeba ratować!!!!