Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mąż mnie zdradza?

Polecane posty

Gość gość

a chyba naprawdę już oszalałam. Jestem w 16 tc ciąży. Mam męża. Od jakiegos czasu intuicja podpowiada mi,ze cos nie gra. Chodzi do toalety nawet z telefonem. Jesli chodzi o facebooka ma zalozone haslo, wczesniej bylo zapamietane. Meile kasuje,bo skasowal np od swojego brata(ktorego dziewczyna chciala swatac meza ze swoja kumpela,ogolnie jego brat mnie nie lubi). Po jednej akcji ze str tej kolezanki,on napisal bratu,co widzialam ukradkiem,ze wiecej nie cche z jego panna ani z ta laska miec zadnego kontaktu itp. Kolejne maile brata kasowal. Dzis mial spotkac sie z bratem na piwo i ogladanie meczu i wrocic ok polnocy. No ok. Napisal mi dzis maila,ze odwolal spotkanie z bratem,ale musi zostac w pracy do polnocy....pracownik biurowy, informatyk. Nigdy mu sie to nie zdazylo,chociaz byly powroty o 22 ,ktore tez troche mnie martwily,ale mowil,ze idzie na silke od razu wiec ok. Odpisalam mu na meila,czy on mysli,ze jestem opozniona jakas,ze w to uwierze. On,ze ma duzo pracy itp. Jasne, wczesniej nie mial, planowal spotkanie a nagle bum. Zwykle informuje mnie jak cos mu wypadnie z dzien wczesniej. Może przesadzam,ale cos mi tu śmierdzi. Gdy mu to napisalam, zaczal byc wulgarny, dzwonil,a jak nie odebralam,bo bralam prysznic to bylo "odbierz ten p**** telefon" w smsach, mowil,ze mam cos z glowa, ze przyjdzie z pracy,zobaczyc,czy nie rzucilam sie przez okno,ale przeze mnie bedzie musial tam wrocic i siedziec do 1.Oczywiscie z wulgaryzmami. Na razie cisza. Powiedzialam,ze mam sie dobrze i nie jestem na tyle slaba,zeby zakonczyc 23 letnie zycie nawet z powodu braku jego milosci. Szlag mnie trafia, sama nie wiem juz co mam myslec. Ślub byl jego pomyslem, dlaczego nie zastanowil sie zanim zlamal mi zycie, pytalam go 100x czy jest pewien, prosilam,zebysmy zaczekali ,ale on taaak kochal.

Gość gość
pewnie tak,wszystko na to wskazuje,powodzenia

Gość gość
naprawdę? on sie wypiera, sama juz nie wiem,boje sie,ze ciaza mi bije na glowe i rozwale sobie malzenstwo

Gość gość
wizyta u psychologa konieczna

Gość gość
az mi glupio ze go tak podejrzewam

Gość gość
wieje nudą