Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem ! różnica wieku a zachowanie 13 latki !

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pewien problem, wiem serce nie sługa, ale Wy jako dojrzałe forumowiczki na pewno mi w jakiś sposób doradzicie. Proszę Was bardzo! Otóż mam 20 lat i przez przypadek poznałem 13 latkę przez przypadek. (ona ma dwie siostry starsze ode mnie, a one mężów a oni są moimi dobrymi kumplami- to tak w skrócie). No i wyszło tak ze sporo z nią przebyłem zaprzyjaźniliśmy, nawet bardzo, cały czas chce ze mną rozmawiać, bawić się (bez głupich skojarzeń) i ogólnie spędzając ze mną czas, jak jestem u znajomego to lubi obok mnie usiąść i takie tam. pisze do mnie sms, jakieś całuski w sms itp. i ogólnie wyczuwam coś więcej niż tylko "podanie ręki". Powiedziała ze mnie bardzo lubi i takie tam. A jest ładna,(oprócz tego dba o siebie i widać ze zaczyna się stroić dba o wygląd, mówiła ze chciała być starsza. wiem ze wyrośnie na ładna dziewczynę (jej siostry są ładne) i mam taki problem że ja mógł bym poczekać w sumie nie spieszy mi się aż tak. i nie wiem, co zrobić? głupio się czuje, bo widzę ze mnie bardzo lubi (żeby była starsza to bym wiedział co zrobić) ja ją też lubię, ale nie chcę sobie życia zmarnować czekaniem a potem nie wyjdzie. Lubi bardzo zemną rozmawiać, przybywać właściwie gdzie ja to i ona. Tym bardziej ze ma dziwne poczucie humoru. Mówiła do mnie kiedy się ozenie, bo chciała by na ślub przyjść i kiedy sobie kogoś znajdę kila razy tak, z kolei widzę mały smutek z jej strony jak powiedziałem ze już kogoś mam na oku.Wszystko ok ale skąd te pytania! Co za tym przemawia ! Co robić z tą dziewczyną ! Poradźcie mi coś dziewczyny Proszę Wy wiecie jaka jest wasza natura.usmiech.gif

Gość gość
zapnij rozporek. trzynastolatka to dziecko. koniec kropka amen.

Gość gość
odpowiedz sobie czy jest fizycznie w ogole kobieta (piesi, twarz, biodra) czy to jeszcze po prostu dziecko... potem sie zastanow jak psychicznie z jej rozwojem szansa ze 13 latka bedzie dojrzala fizycznie i jako tako psychicznie to 5%

Gość gość
pedofilu ty

Gość gość
I powiem jeszcze że pedofil to dorosła osoba która interesuje siędziećmi PRZED OKRESEM POKWITANIA a ta 13 latka to fizycznie jest naprawdęwyrośnięta.

Gość gość
nie obchodzi mnie prawne spojrzenie na znaczenie słowa "pedofil" - trzynastolatka to jeszcze dziecko, tylko prawdziwy zboczeniec powie, że to "wyrośnięta" dziewczyna.

Gość gość
jest wyrośnięta fizycznie, ale psychicznie nie jest jeszcze dojrzała i nie ma wystarczającej świadomości co do konsekwencji swoich czynów. w tym wieku hormony szaleją i dziewczyny nie wiedzą co robią. a potem jest płacz

Gość gość
Oglądałeś film "Lolita" ?

Gość gość
od razu nie wiedza co robia? ja spalem z 13 latka... tylko ze sam mialem 13 lat... do dzis nie zalujemy ;)

Gość gość
WYJAZD PEDOFILU OBESRANY!