Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lasius flavus

Podobaja mi sie kragle, tluste soczyste kobiety z duzymi piersiami, duzym

Polecane posty

Gość gość
a wasze matki jakie sa

Gość VKE
Gdyby nie geny pań tego typu i dać się rozmnażać tylko tobie, to całe społeczeństwo byłoby już socjopatami, a przeciętna matka rzucałaby monetą czy dziecko zachować czy zostawić na śmietniku.

Gość gość
Bo on lubi walic w slonia,hipopotana,a nie w jedrna zgrabna prawdziwa kobiete :)

Gość gość
ja nie lubie chudzielcow

Gość gość
Mimo wszystko miło że jeszcze mogłabym się komukolwiek podobać. A ja myślałam ze już tylko mój mąz widzi we mnie kobiete atrakcyjną - z przyzwyczajenia :)

Gość gość
Powinni was wsadzic do psychiatryka jestescie niebezpieczni fujjj zamiast cycków bez stanika maja wory,tłuste udziska opatniete brzucy obrzydlistwo!

Gość gość
Twój maz i tak marzy o szczupłych cycatych lalkach jak kazdy normalny facet.

Gość gość
Szkieletory atakują :-D

Gość gość
Nikt nie ma prawa nawet lubic kobiety która wazy powyzej 80kilo.A jak lubi to powinni wsadzić go do toszka.

Gość gość
A ja nosze rozm42 i uwazam podobnie niestety jestescie bardzo chirzy jesli lubicie takie cos.To trzeba leczyc ja nie uważam sie juz od dawna za kobiete.I gosc wyzej ma racje z tymi facetami jest cos nie tak.

Gość gość
Do lekcji dzieciaki, do lekcji! Tu dorośli rozmawiają, nie dziewczynki :P

Gość VKE
Z twojej chęci zarzynania, podpalania, kastrowania i wsadzania do psychiatryków wynika, że to Ty jesteś niebezpieczna. I owszem, wielu facetów lubi "szczupłe cycate". Niektóre takie panie są i dla mnie atrakcyjne. Ale. 1) Ideałów nie ma. 2) "Prawdziwa" kobieta to taka, którą sobie dany mężczyzna definiuje jako taką jeśli chodzi o strefę fizyczną i taka, która udowadnia to umysłem. Psychopatka która mordowałaby "lochy" bo "nie mają prawa się podobać i powinno się im robić to i to" nie jest w żadnym wypadku prawdziwą kobietą. Przeciętna dziewczyna może nią być, szczupła dziewczyna może nią być, soczysta pani z fotki Misio może nią być, nawet ta przytyta w stroju króliczka od autora tematu może nią być. Tylko prawdziwe ekstrema tzn. absolutne szkielety i roztyte do granic możliwości wieloryby IMO z miejsca odpadają jeśli chodzi o aspekt fizyczny.

Gość gość
Kobieta z rozm 42 ma 80 w pasie jestes obrzydliwa macioro czym ty sie chwalisz?

Gość gość
przeciez ta z fotki to jakis SLON,Hipopotan,a nie prawdziwa kobiet Zgrabna jedrna !!

Gość gość
Wypowiadają sie nastolatki, które są w takim wieku, ze bardzo wpływa na nich opinia równolatków. Nie docenia sie indywidualności, a akceptację grupy, dostosowanie do niej. Typowe dla tego wieku jest uleganie presji grupy, podporządkowanie jej liderowi, modne jest to, co za modne uważa grupa. A ponieważ teraz jest ogromny nacisk kladzie sie na wygląd fizyczny, każde odchylenie od normy spowoduje wyrzucenie poza grupę rówieśniczą. Dlatego tez i tutaj osoby grubsze wyzwane będą od najgorszych, a ich fani od fetyszystów. Akurat to ostatnie nie jest wyzwiskiem, ale...tego malolaty jeszcze rowniez nie wiedza ;) Kiedy dorastamy zaczynamy rozumieć co jest ważne, a co mniej, co zupełnie niewarte jest uwagi. Niebezpiecznym dla zdrowia jest byc bardzo otylym, to wiemy. Ale tez mama czy średnią nadwaga nie moze byc powodem wykluczenia społecznego. Kazdy lubi co innego, kazdy ma inny gust i wyzywanie mezczyzny za to, ze podobaja mu sie pelne piersi, biodra, czy okragly brzuch partnerki zakrawa na zaburzenie. To jego wybor! Nie twoj. I nic ci do tego.

Gość gość
Ja juz od dawna nie jestem nastolatka,i uwazam ze powinni was fanów wsadzic do psychiatryka i lac po mordzie zeby wam sie odechciało.

Gość gość
Na TVN Style wlasnie gada o tym juror Top Model :D o parciu na wychudzone modelki...

Gość gość
Modelki nie są zdrowe bo sa wychudzone,ale to co pokazuje autor czy Misio to jest jeszcze bardziej chore

Gość gość
Od dawna nie jestes nastolatka, czyli..? Masz lat 20? ;D Pogadamy za kolejnych 15 lat, kiedy metabolizm spadnie, urodzisz dziecko lub dwa, moze nawet przez cc i... Zobaczymy jak zareagujesz w lustrze na swoje odbicie nago..?

Gość VKE
A uważasz tak... dlaczego? Dlaczego mężczyźnie nie może się podobać coś, co odbiega od jakiejś normy? Miałaś rodziców perfekcjonistów? Masz figurę 10-letniego chłopca? Co jest powodem?

Gość gość
tak nosze rozmiar 42 i nie uwazam się za kobietę,wiem ze trzeba byc chorym zebym sie komus spodobała,całe szczescie fetyszysci tylko w necie są mocni.

Gość gość
Juror Top Model tłumaczyl sie dlaczego na wybiegu szyje na rozmiar 34, a potem przerabia produkcję na wyższe rozmiary, bo...te sie sprzedają :P

Gość gość
Ty przynajmniej wiesz o tym ze jesteś zwierzakiem a nie kobietą,ale te maciory co sie pokazuja chyba lustra nie maja.

Gość gość
a moja dziewczyna nosi rozmiar 48 prz wzroscie 172 cm ma pelne piersi duza slodka pupcie i kreci mnie niesamowicie...

Gość gość
Powinni Cie wsadzic do wariatkowa i zabic metalowym pretem.

Gość gość
a mnie się wydawało, że mnie mój facet klamie, że mu sie podobam :P Chyba zacznę mu wierzyć. Ten temat jest dzisiaj najmilszym prezentem dla mnie :) Dzięki, chłopaki :)

Gość gość
widze na tym forum wysyp wychudzonych patykow, ktore nie moga przezyc, ze apetyczne kobiety z kraglosciami sa po prostu bardziej seksowne :) Tak, wolimy pelne piersi i slodkie kragle pupcie od desek z figura 12 latka, dawajcie dalej :D

Gość gość
Nienawidze macior jak jestescie z nimi ok,ale jakim prawem one wam sie podobaja?To tylko worki na sperme,prawdziwe kobiety nosza rozmiar ponizej 40.

Gość gość
Ja nosze rozm 42 i mysle ze naprawde cos z wami nie tak,a skoro ja tak uwazam to z wami naprawde musi byc cos nie tak.

Gość gość
Rozmiarze 42, a moze to z Toba jest cos nie tak, skoro aż tak źle o sobie samej mówisz, aż tak bardzo siebie nie akceptujesz...