Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie wyłącznie do mężczyzn.

Polecane posty

Gość gość

Czy moglibyście mi porównac do czegoś dla mnie zrozumiałego poziom bólu, który odczuwaciu po uderzeniu w krocze? Jestem bardzo ciekawa. Czy to boli tak jak uderzenie w łokiec (słyszałam, że jest to paraliżujące):) Dzięki

Gość gość
jak uderzenie w piersi

Gość gość
Wsadź sobie gruby i niezginalny przedmiot do waginy i p*****lnij w to miejsce z całej pary z zewnątrz, zapewne poczujesz coś podobnego.

Gość gość
"Wsadź sobie gruby i niezginalny przedmiot do waginy i p*****lnij w to miejsce z całej pary z zewnątrz" x o tak własnie to taki ból autorko

Gość prawictwo pospolite 143
nie tak jak w łokieć , raczej tak jak w brzuch .. Połóż sie na plecach na podłodze w mieszkaniu i wyobraz sobie , że ktos zrzuca Ci cegłówke na brzuch z sufitu ( różnica między sufitem i podłogą wynosi jest 2,5 metra) Własnie to samo odczuwa facet po uderzeniu w krocze.. Wyobrażasz sobie .. ?

dlaczego takie porównanie ? Bo w rzeczywistości jądra są połączone nerwami z podbrzuszem i ból jest podobny przy uderzeniu w te częsci ciała.. Z tym ze w jądra boli 5 razy mocniej niż w brzuch .. Gdy na jądra spadnie 100 gram to tak jakby ci na brzuch spadło 500 gram .. Mnożysz ból zawsze razy 5 , a może nawet razy 10 .

czyli ból który wywoła u ciebie cegłówka spadająca z 2,5 metra na brzuch będzie równy bólowi gdy na przykłąd facetowi na jądra spadnie cegłówka z wysokosci 40 cm