Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak się zastanawiam...

Polecane posty

Gość gość

Ludzie udostępniają zdjęcia na Facebooku, instagramie... Mogę zrozumieć jeszcze udostępnianie zdjęć na których jest ta udostępniająca osoba - każdy chce się pochwalić swoim zdjęciem, ktośładnie na nim wyglada itp... Ale u licha, po co fotografujecie truskawki, kawę, kawiarnię w której jesteście, nie wiem, piwo, jakieś dania? W ogóle tego nie rozumiem... To wynika z potrzeby tej że musicie dzielić się ze wszystkimi gdzie aktualnie przebywacie, co robicie, po co i jak? Sorry, ale uważacie że każdego to obchodzi? Obchodzić może przyjaciół - 2-3 osoby... A nie cały Facebook czy instagram! Po co te zdjęcia? Albo ostatnio u mnie dziewczyny - fotografują swoje brzuchy... Owszem są ładne, ale po co to? Po co takie zdjęcia? Nie rozumiem...

Gość gość
ekshibicjonizm występuje pod wieloma postaciami :D niektórzy po prostu nie potrafią kreować wizerunku w prawdziwym świecie, więc muszą to nadrabiać w internetach.

Gość gość
Ale dla mnie to jest jakieś chore... Kiedyś ludzie żyli normalnie, nie mieli potrzeby głoszenia wszystkim ,,oto jestem wkawiarni i piję kawę". Żeby to były pojedyncze osoby, ale takich ludzi jest multum!

Gość gość
Dlatego proponuję jutro napisać "jem kanapkę". Niech wiedzą!

Gość gość
Ostatnio jak byłam w parku przyszły takie dwie nastolatki chyba zrobić tą swoją ,,sesyjkę" - jedna, ta ,,pozująca" ubrała się specjalnie w sukienkę i szpilki w których albo nie umiała w ogóle chodzić, bo prawie się przewracała, albo nie wiem, były mega niewygodne... Koleżanka robiła jej zdjęcia, tamta wykręcała się niczym Anja Rubik, a potem jak było ,,po sesyjce" ta pierwsza powiedziała ,,już można wrzucić na fejsa" a ta ,,pozująca" szybko zdjęła te szpile i założyła płaskie buty... Wyglądało to żałośnie!

Gość gość
Jem kanapkę, oglądam telewizję,.stoję na przystanku... Niedługo to i gorsze rzeczy będą pisać, już wolę nie myśleć o zdjęciach :-/

Gość gość
Z resztą - widziałam już jak jeden facet wrzucił zdjęcia grobów na cmentarzu z okazji dnia zmarłych, swoich rodziców...

Gość gość
Ech...