Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Talucha

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Witajcie :) Miesiączke miałam 22 maja po miesiączce inaczej się czułam, mój brzuch zrobił się twardy jadąc tramwajem musiałam wysiąść ponieważ zrobiło mi się słabo był bardzo upalny dzień było to około 1-2 czerwa jak wysiadłam zrobiło mi się nie dobrze totalnie nic nie widziałam i zemdlałam, często mam bóle głowy wcześniej praktycznie nigdy głowa mnie nie bolała odczuwam poranne mdłości muszę zjeść coś za każdym razem rano żeby nie zwymiotować przynajmniej tak to odczuwam, wczoraj pierwszy raz dostałam okres regularnie czyli 22 czerwa zazwyczaj spóźniał mi się około 2,3 lub nawet 4 dni z tym że dostałam miesiaczke wieczorem a zawsze dostwałam rano zastanawiam się czy to miesiączka czy tylko krwawienie i mogę być w ciąży. Dodam jeszcze że staraliśmy się z chłopakiem o dziecko i nadal mam twardy brzuch. Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi

Gość gość
A czemu okres w terminie i wieczorem zamiast rano miałby nie być okresem? Jeżeli uważasz że to nie okres a ciąża to zrób test i pędem do gina jeśli będzie pozytywny bo żadne krwawienie nie jest normą w ciąży -każde należy skonsultować z ginekologiem.

Gość gość
a od kiedy regularny okres wskazuje na ciążę? kobieto, ogarnij się i poczytaj o objawach ciążowych w google...

Gość gość
Ostatni okres miałam 24 maja, testy potwierdzają u mnie ciążę, Brzuch mam twardy bazowo, bo jestem typem fitnesski, nie mam żadnych objawów, żadnych mdłości... rany nie doszukuj sie objawów na siłę, nawet gdybyś była w ciąży, to byś jeszcze ich nie miała... poza tym masz okres, rano, wieczór, w nocy, po południu okres to okres. Chyba niewiele tych okresów w życiu miałaś skoro niepokoi cię że jest wieczorem a nie rano.