Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdrowo przytyć??

Polecane posty

Gość gość

Z moim mężem postanowiliśmy zacząć starać się o dziecko, byłam u lekarza i zasugerował mi abym przytyła jakieś 3-4 km bo nie utrzymam ciązy... waże równo 48 kg przy wzroście 160cm. Czy lekarz mówił prawdę, to że jesli nie przytyję nie utrzymam ciązy?? Ja od dziecka jestem szczupła, i taka jestem do dzisiaj. Ja naprawdę duzo jem, a i tak nie tyję.

Gość gość
może masz tasiemca...? serio piszę bo można mieć tasiemca kilkadziesiąt lat bez objawowo przeleczyłabym się profilaktycznie na tasiemca ziołami i na lamblie jeśli chcesz zdrowo utyć to jedz częściej słodki smak i kaloryczne jedzenie w większych ilościach np. - suszone figii, morele, rodzynki, śliwki - słodkie owoce słodkie sezonowe - naleśniki z dżemem wysoko słodzonym na oleju kokosowym - orzechy włoskie, migdały - są b.zdrowe i kaloryczne - pestki dyni - są przeciwrobacze i również kaloryczne - jedz dużo masła prawdziwego naturalnego a nie margaryny chemicznej - pij soki warzywne słodkie z sokowirówki domowe a nie chemiczne kupne - jedz olej lniany - bardzo zdrowy i kaloryczny

Gość gość
zmień lekarza:O urodziłam troje dzieci, a zachodziłam w ciążę ważąc 50 kg przy 170 cm wzrostu

Gość gość
Jeśli jest jak piszesz tzn Twoja waga nie jest skutkiem złej diety czy też jakiejś choroby, a Twoje wyniki badań są w normie, to bez obaw. Ja przy wzroście 170 cm i wadze 48 kg zaszłam w ciąże i mimo problemów w 6 miesiącu z nerkami, ciąże donosiłam i urodziłam zdrowego i ślicznego synka. W trakcie przytyłam 18 kg ale już po pół roku wróciłam do swojej wagi, choć miałam cichą nadzieję, że coś mi zostanie. Widać taka nasza "uroda".

Gość gość
lepiej schudnij