Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalennnka

zemścić się? czy dać spokój?

Polecane posty

Gość magdalennnka

kilka miesięcy pisałam z facetem poznanym na pewnym portalu,super się pisało był bardzo miły, trochę się zaangażowałam niestety:( kilka dni temu chciał moje nagie zdjęcie,powiedziałam że się zastanowię..i skusiłam się napisać do niego z innego konta,podpuszczałam go trochę i okazało się że ma żonę,i czasami siedzi na portalach i pisze z kobietami o seksie lubi jak dzięki niemu dochodzą:(już chciałam napisać że to ja ale się powstrzymałam.Teraz nadal piszemy,choć ochłodził kontakt,już nie pisze jak dawniej,i chyba myśli że się w nim zakochałam,chcę urwać kontakt ale ten d**ek pomyśli że dlatego bo przestał już tak miło pisać..napisać mu co o nim wiem? i że mnie oszukiwał tyle czasu?

Gość gość
Ja bym podesłała te rozmowy jego żonie, tylko namierzyć jej dane, to może być problem... ale oczywiście wysłałabym np. z kafejki internetowej, z biblioteki czy po prostu skądś, skąd by nie namierzyła, że to Ty wysłałaś donos sama na siebie. chciał dziad, to by miał :D

Gość magdalennnka
dobre:) ale nie znam jego żony pisałabyś z nim nadal na moim miejscu?jak gdyby nigdy nic?

Gość gość
a chyba nie. bym go postraszyła, że wiem o żonie, więc niechaj się dziad pilnuje na przyszłość :P jak dla mnie kręcenie z zaobrączkowanymi to strata czasu

Gość magdalennnka
no tak,ale mam się przyznać że to ja pisałam? bo jak inaczej wiem o żonie?