marvolo 0 Napisano Czerwiec 24, 2014 Cześć. Mam taki problem niedawno byłam nad morzem i myślę, że to też może mieć jakiś wpływ ale okres spóźnia mi się już 11 dni, a współżyłam z chłopakiem, oczywiście zabezpieczaliśmy się, i zawsze sprawdzał po, czy aby gumka nie pękła i zawsze było ok, a po za tym nigdy nie doszedł we mnie. Cały czas bolą mnie plecy i mam biegunkę( czytałam, że to może być objaw ciąży mimo, iż wydaje mi się to bez sensu). Ostatnia miesiączka też mi się spóźniła o 6 dni. Nie wiem co robić. Pomóżcie byłabym wdzięczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2014 zrób więc test aby wyjaśnić sprawę ciąży a potem będziesz rozważać inne opcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marvolo 0 Napisano Czerwiec 24, 2014 ale myślisz, że jest możliwość, że mogę być w ciąży ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2014 Zrób test albo betę z krwi. Najprawdopodobniej przez zmianę klimatu (wyjazd) spóźnia się Tobie okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2014 Jak tak sprawdzał gumkę jak ABW resteurację z politykami to masz pewną ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2014 "zawsze sprawdzał po, czy aby gumka nie pękła" :O sorry ale ten wasz "bezpieczny seks" jest obrzydliwy jak mało co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marvolo 0 Napisano Czerwiec 24, 2014 niby czemu jest obrzydliwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2014 ryzyko zawsze jest, zrób test i się dowiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2014 zrób test, my Ci nie wywróżymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marvolo 0 Napisano Czerwiec 26, 2014 zrobiłam i wyszedł negatywny jednak nadal nie dostałam okresu.. ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach