Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kochana ;(

Polecane posty

Gość gość

Bo mam 21 lat i dziewczynę 15 letnią . Myśle że udałoby nam się . No jest zwykłą dziewczynką , skromna i wgl . Biustu nie ma prawie i wgl ale ją kocham serio. Czasami też razem leżymy sobie w łóżku i sie przytulamy. co o tym sądzicie ? Nie jest za mała jeszcze na takie zabawy ? Jak wam sie coś nie podoba to po prostu napiszcie o co chodzi ... Bez głupich odpowiedzi P.S fajnie gdybyście napisali ile wy macie latek . Dziewczynka wygląda tak . https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/1484190_712553022111318_752974429_n.jpg

Gość gość
Wygląda jak dziecko i jest dzieckiem :O

Gość gość
Ona jest jeszcze dzieckiem, a Ty już jesteś nieco starszy i zapewne masz ochotę na seks. Nie uważasz, że do takiego dziecka nie powinieneś startować? Czemu sobie nie poszukasz dziewczyny równej wiekiem z którą normalnie możesz pójść do łóżka? Masz jakieś kompleksy czy co? Bo taka młoda to się nie zorientuje że coś z Tobą nie tak, a starsza będzie zaraz wiedziała co u Ciebie nie gra. Dziewczynka ta zapewne oczekuje bliskości i opieki, może buziaka, generalnie czułości, ale chyba nie seksu. Zresztą może się mylę, teraz młodzież taka wyluzowana, wychowana na p****lach internetowych. Dla mnie to jest jeszcze dziecko i powinieneś ją zostawić w spokoju.

Gość gość
Nie za mądry wyraz twarzy ma ta Twoja dziewczynka:O

Gość gość
Ona nawet nie jest ładna. Dlaczego nie poszukasz sobie ładniejszej?

Gość gość
ładna dziewczyna ale póki co to jesteście dzieci więc do szkoły i lekcjami się zająć na sprawy dorosłych macie jeszcze czas mam 37 lat

Gość gość
Ty wyżej, co ty opowiadasz... Dawniej dziewczyny w jej wieku już dawno były mężatkami i rodziły dzieci, a teraz nagle same są uważane za dzieci? Co się niby zmieniło... Mam 58 lat.

Gość gość
gość dziś Ja miałam 15 lat a mój chłopak 19 . teraz ja mam 19 a mój 23. Ale już nie chłopak tylko mąż. od roku jesteśmy w szczęśliwym małżeństwie, razem mieszkamy a nawet mamy prawie roczne dziecko. Wiek nie wiele znaczy. Ważne jest to że się kocha i w środku jest się pewnym tego, że chce się byc z druga osoba do końca życia.

Gość gość
wiele "miłości" w wieku 15lat jest niepoważnych i nie "na całe życie" za to wpadka z "miłości" i dziecko w wieku 15lat JEST na całe życie w wieku 15 lat to jeszcze dziewczynka a 21 lat to już mężczyzna czy młody chłopak ??? mężczyzna to taki, który bierze odpowiedzialność za swoje czyny pracuje i bierze ślub i wówczas MYŚLI o dziecku a nie zaczyna związek z 15letnią dziewczynką od d... strony :(

Gość gość
21 latku !!! umiałbyś DZIŚ utrzymać swoją rodzinę czyli swoją ukochaną i swoje dziecko ???

Gość gość
tak myślałam do lekcji na dorosłość przyjdzie swoja pora