Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbuntowane dziecko... Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Chciałam w tym roku zabrać z mężem syna na taką wycieczkę po Polsce, żeby zobaczył i poznał trochę nasz kraj ale on kompletnie nie chce i się buntuje. Powtarza, że chce jak inne dzieci w przedszkolu pojechać za granice. Stać nas na to, ale mnie się wydaje, że najpierw powinien zobaczyć to jest blisko, a na dalekie wycieczki przyjdzie czas... Czy powinnam ulec maluchowi żeby dzieci mu nie dokuczały?

Gość gość
zrobcie wycieczke po Polsce do tego zahaczcie kawalek Czech lub Niemiec i bedzie dziecko za granica ;) taki myk ;]

Gość gość
za granicą nie ma nic ciekawego, pakujesz małego bez dyskusji do fury i jedziecie, no problemo

Gość gość
myślę, że jak zapewnisz mu odpowiednie rozrywki i wycieczka będzie ciekawz to synek będzie zadowolony. postaraj się, żeby miał się czym pochwalić przed innymi dziećmi a wtedy nie będą się z niego śmiały ;) swoją drogą ludziom sie troche przerwaca w glowach z tymi wycieczkami bo pewnie malo kto zwiedzil polske a jezdza nie wiadomo gdzie. nawet czytalam o tym niedawno http://interia360.pl/moim-zdaniem/artykul/wez-mnie-do-polski,68553 ; /

Gość gość
a ile ten Twój maluch ma lat ?

Gość gość
Mały ma 6lat

Gość gość
to raczej ma małe pojęcie o wycieczkach zagranicznych :)

Gość gość
Niezadowolone dziecko? W Norwegii już by ci je odebrano.