Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena81

Co zrobić w sypialni?

Polecane posty

Gość Marzena81

Witam. Z mężem wykańczamy mieszkanie. Na koniec zostawiliśmy sypialnie. Chciałabym, żeby znajdowały się w niej łoże i szafa. Nie mam koncepcji co do kolorów. Nie znam się też na materacach (do tej pory spaliśmy na rozkładanej sofie). Kupić lepiej łóżko szerokie 140, czy 160? Co sądzicie o tapicerowanych łożach? Bardzo proszę o konkretną pomoc. Dodam tylko, że podobają mi się jasne, nowoczesne meble.

Gość gość
Łoże 140 cm jest za wąskie, minimum to 160 cm. Szafa w sypialni bardzo malo praktyczna. Lepiej wygospodarować male pomieszczenie na typową garderobę. Łóżka tapicerowane są fajne. Ja mam białe ze zdejmowanym obiciem i jestem bardzo zadowolona

Gość gość
a po co ci sypialnia, mąż chce takiego pustaka jak ty jeszcze pukać

Gość gość
Łóżko 160/200,na mniejszym będzie ciasno.Jeśli masz małą sypialnie ,a chcesz duże łóżko to poszukaj firmy,która robi na zamówienie pod wymiar.Ja taką znalazłam i mam łóżko idealnie pasujące.Koniecznie tapicerowane,jest przyjemniejsze niż drewniane i można poszaleć z kolorem.Szafa jest potrzebna,a nie każdy ma możliwość wygospodarowania garderoby.Proponuję Ci łóżko w szarym kolorze z pojemnikie na pościel/żebyś mogła schować różne rzeczy/,ściany możesz pomalować np.na fiolet lub lawendę.Proponuję firmę beata-meble ja jestem zadowolona.

Gość gość
dlaczego piszecie ze łożko 140 jest za wąskie , ja takie mam i jest ok, to zależy też jacy ludzie w nim spią , niscy drobni czy wysocy i otyli. Po co zawalać powierzcnie pokoju w nadmiarami łóżku