Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzien Matki i Dzien Oja jezdzicie do tesciow z zyczeniami ?

Polecane posty

Gość gość

Zaczne od tego ze moj maz pracuje w Anglii w zwiazku z czym batdzo rzadko bywa w domu dlatego tez wiekszosc swiat okolicznosciowych go omija. Jestesmy malzenstwem od 7 lat. Od samego poczatku jezdzilam do tesci z malym upominkiem z.okazji Dnia Matki jak i.Dnia Ojca. Milo mi bylo kiedy rowniez o mnie pamietali w Dniu Dziecka i odwiedzali. Ale od 2 lat o tym " zapomnieli" I tak sobie mysle ze moze od przyszlego roku tez zaprzestane obchodzic ich swieto. Zawsze mialam dobry kontakt z tesciami ale od pewnego czasu cos sie popsulo. Przykre to tym bardziej ze nie ma rodzicow.

Gość gość
Nie,ja mam matke i ojca tylko jednych tesciowa (tesc nie zyje) nie jest moja matka tylko matka meza on jej zyczenia sklada,gdyby byl dzien tesciowej to bym wredy udala sie do niej z zyczeniami

Gość gość
ja jezdze, oni tez pzychodza na moje urodziny i imieniny, po slubie nie ma dla nas "moja" czy "twoja" rodzina, tez mam spiecia z tesciami, ale chodze nawet ze wzgledu na mojego meza

Gość gość
Ja sie udalam wraz z mezem z upominkiem do tesciow i zlozylam im zyczenia tak samo moj maz zrobil jadac do moich rodzicow

Gość gość
Jest dzien tesciowej wypada on 5 marca