Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak mało kobiet ma ciekawe zainteresowania

Polecane posty

Gość gość

Ciężko na kogoś takiego trafić, niestety. Co z tego, że ładna buzia i zgrabna figurka, skoro bez zainteresowań i szerszej wiedzy na dany temat?

Gość gość
A jakie wedlug Ciebie jest ciekawe zainteresowanie,hobby ,bo to tez pojecie wzgledne ? ;) No i jakie sa Twoje ,moze mamy to samo?

Gość facetka boska inaczej
ja mam, ale nie mam figury ;)

Gość gość
facetka - a jakie?

Gość gość
Moje to speleologia, botanika, ornitologia, astronomia, sporty zimowe, wspinaczka górska i muzyka elektroniczna. Jest tutaj pani, która ma podobne pasje?

Gość gość
Jasne, ciekawe to pojęcie względne, dla mnie oczywiście najciekawsza byłaby kobieta, która podzielałaby mój świat, ale nie jest to warunek konieczny. Ważne po prostu by miała dziedzinę, w której jest bardzo dobra i była gotowa stale się w tym doskonalić, zarażając przy tym innych. Niestety, dziś dużo kobiet żyje nijako, zadowalając się zakupami, ploteczkami, nowinkami modowymi i serialami, więc nic dziwnego, że na dłuższą metę brakuje tematów.

Gość gość
Ubolewam, że temat się nie rozwinął. Liczyłem na to, że jednak zmienię zdanie...

zainteresowania filiogiczno-filozoficzno-historyczne. Muzyka elektroniczna jest dla mnie za "sucha", za sztucznie wygenerowanymi dźwiękami nie przepadam. Lubię rozmawiać na pewnym poziomie abstrakcji :P Tylko musisz byc za PIS-em, inaczej nie zdzierżę, żeś niedouczony ;)

Osiem minut dałeś babom na odpowiedż, ale jestes w gorącej wodzie kąpany ;)

Gość gość
dlaczego tak mało mężczyzn ma ciekawe zainteresowania? Sport (oglądanie, nie uprawianie) i "motoryzacja" (a opony nawet nie zmieni). :D

Gość gość
Przykro mi, wolę Polskę Razem, ale powiedzmy, że PIS przeżyję, zawsze lepsze to niż Palikoty i Platformiaki.

ee, to nie jest źle, jakoś się dogadamy. ;) zaskoczona@poczta.fm Tylko wyjeżdżam za parę godzin, muszę jeszcze się spakowac, więc nie gniewaj się, jeśli nie odpiszę... PS Interesuje mnie raczej znajomość intelektualna ;)

Gość gość
Głownie dlatego że wszelkiego rodzaju ciekawe pasje wymagają dość znacznego wkładu finansowego, a jakie są zarobi w PL każdy wie, nie każdego stać na zwiedzanie świata, zabawę w sporty motorowe, czy sport ekstremalny... ornitologia czy astronomia, to nie są zbyt ekscytujące pasje ;)

Gość gość
Też dobrze. Napiszę do Ciebie oczywiście. ;)

Gość gość
"Przykro mi, wolę Polskę Razem, ale powiedzmy, że PIS przeżyję, zawsze lepsze to niż Palikoty i Platformiaki. " Za to + ;) Do "zobaczenia" jakby co.

to byłam ja (wpis z godz. 15:14). Będę za kilka dni, ale obiecuję odpisać

Gość gość
ja lubię się wspinać na ściankach i animację, montaż filmu :).

Gość gość
Super, dzięki, możesz przywrócisz mi wiarę w interesujące kobiety. Mam już dość pustych panienek o ciasnych horyzontach i zawyżonych wymaganiach.

Gość gość
Gość z 15:18 - gdzie się wspinasz?

Gość gość
w Poznaniu :), ale dopiero od roku więc jeszcze nie na jakimś imponującym poziomie ;).

Gość gość
Rozumiem. Ja 7 rok, poziom zaawansowany. Preferuję Tatry i Alpy, od czasu do czasu Jurę Krakowsko-Częstochowską.

Gość gość
ale fakt, że moje stosunki ze ścianką są dosyć "przerywane" ze względu na to że trochę to kosztuje :(, tak ze 150-200 miesięcznie trzeba liczyć jak chce się to robić porządnie.

Gość gość
Ważne, że są chęc*****eniążki się jeszcze znajdą. :) Też miałem początkowo braki finansowe, ale zastrzyk gotówki sprawił, że w pełni się temu oddałem. Wcześniej oglądałem dużo programów i czytałem dużo książek na ten temat, więc przynajmniej pod względem wiedzy się rozwijałem.

Gość gość
super! :) Ja jeszcze nigdy nie wspinałam się w terenie. Podobno właśnie w terenie kobietom jest się łatwiej wspinać - mają mniej siły, ale przez to lepszą technikę.

Gość gość
Czy ja wiem, różnie z tym bywa, choć trzeba przyznać, że jest wiele kobiet, które mają fantastyczną technikę. Jakiej muzyki słuchasz, że tak zapytam? :)

Gość gość
Tyle że to właśnie taka dyscyplina że zrobi się miesięczną przerwę i po powrocie na ściankę czujesz się, jakbyś tego nie robił z rok! Od razu mięśnie się odzwyczajają ;). Swoją drogą w Poznaniu bardzo dużo kobiet się wspina, jak na moje oko co najmniej z 40% stałych bywalców na ściankach to kobiety, pełna koedukacja :). W ogóle ja znam dużo dziewczyn z pasjami, nie wiem skąd pogląd że niczym się nie interesują.