Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

Praca lic.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam! jestem nowym u偶ytkownikiem formu, zarejestrowa艂am si臋 g艂贸wnie ze wzgl臋du na nietypow膮 sytuacj臋, kt贸ra mnie spotka艂a. Ze wzgl臋du na brak 艣rodk贸w finansowych podj臋艂am si臋 w ostatnim czasie pisania pracy dyplomowej. Prac臋 (2 rozdzia艂y) odda艂am przy czym nie by艂o zastrzerze艅 co do niej. Poprawki zrobi艂am do 1 rozdzia艂u i us艂ysza艂am ze wszytsko jest ok, do 2 tak偶e, nagle ta osoba przy 3 rozdziale stwierdza ze wszytsko jest zle i chce zwrotu pieniedzy, chociaz nawet 3 rozdzial byl napisany wed艂ug sugestii tej osoby nie chce za niego zpa艂aci膰. Dosz艂o nawet do tego ze osoba ta chcia艂a zwrotu za 1 rozdzia艂, ale jak spytalam co bylo nie tak to jednak sie rozmysli艂a. Praca byla sprawdzana 3 miesiace temu i wszystko by艂o ok. Nie wiem jak obecnie s膮 sprawdzane prace czy skoro 2 rozdzia艂y wed艂ug tej osoby s膮 z艂e ja zamierzam wrzuci膰 je do sieci, ale czy bede miec pewno艣膰, 偶e wtedy przy sprawdzaniu plagiatu, je艣li ta osoba pos艂u偶y si臋 moim tekstem, zostanie ukarana ? Skoro wed艂ug tej osoby tekst nie bedzie u偶yty moge go wrzucic na oboj臋tnie jak膮 strone co艣 w stylu 艣ci膮ga.pl?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰