Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość betik111

Szukam dobrego ginekologa położnika w Warszawie (Praga Płd)

Polecane posty

Gość betik111

Szukam dobrego ginekologa do prowadzenia ciąży w Warszawie. Jeżeli macie jakieś pozytywne doświadczenia lub słyszałyście o dobrym specjaliście to poproszę o nazwisko i namiary.

Gość gość
dr Marek Mazurek - podobno najlepszy specjalista, a przy tym bardzo miły facet, rzeczowy, rozumie kobiety dr Rutkowski (nie pamiętam imienia, przyjmuje na Kobielskiej) - bardzo dobry fachowiec, a przy tym naprawdę z sercem na dłoni

Gość gość
tylko i wyłącznie GRZEGORZ JĘDRZEJEWSKI, fantastyczny, mogłam do niego dzwonić w dzień i w nocy, bardzo pomocny, delikatny i miły. bardzo mi pomógł. POLECAM

Gość gość
dr Mazurek przyjmuje w przychodni na Saskiej, a dr Rutkowski na Kobielskiej ma prywatny gabinet, ale też przyjmuje w ramach NFZ

Gość gość
dr Marzena Padzik - przyjmuje w swoim gabinecie w Rembertowie i w przychodni przyszpitalnej w szpitalu sw Zofii. Bardzo sobie chwalę, rodzę niedługo.

Gość betik111
Dziękuję za rady, spróbuję się umówić z którymś z poleconych. Jeszcze jedna sprawa- byłam już u jednego lekarza gdy tylko zaczęłam odczuwać pierwsze objawy- mdłości, zawroty głowy, zmęczenie. Leżę w domu po parę godzin, nie daję rady posprzątać, ciężko jest mi nawet obiad ugotować. Myślałam o zwolnieniu przynajmniej na czas ustąpienia dolegliwości ale lekarz odpowiedział mi, że nie jest to powód do zwolnienia. Powodem jest zagrożenie ciąży, krwawienia etc. Głupio mi się zrobiło, poczułam się jakbym chciała wyłudzić to zwolnienie. Czy lekarze których polecacie nie robią problemów ze zwolnieniem w takich okolicznościach? Pracuję już od 7 lat, jestem w pierwszej ciąży i chciałabym przeżywać ten czas w spokoju, szczególnie teraz gdy źle się czuję.

Gość gość
Jeśli chodzi o dr. Jędrzejewskiego nie robi z niczym problemu, dostaniesz bez problemu zwolnienie:) to człowiek który idzie bardzo na rękę i bardzo pomaga, przez cały czas ma się z nim również kontakt telefoniczny!!!, z czystm sumieniem polecam, zawsze gdy potrzeba zrobi też gratis usg ponieważ ma w fotelu zamontowane:) wiec jesli cos niepokoi zawsze może zajrzeć:) dla mnie rewelacja

Gość mirabelagruszkowa
Też polecam Jędrzejewskiego, 2 ciąże miałam u niego prowadzone.

Gość samgene
Polecam dr Stefanowicza, ktory przyjmuje w Boramedzie :) Chwale sobie, pierwsza ciaza w trakcie, a ja juz wiem,zwe trafilam dobrze. Opieka super, a do tego na miejscu dostepny profesjonalny sprzet :)

Gość gość
dr Michałowska w Nasmedzie. Bardzo skrupulatna, bada dokładnie i nie szczędzi czasu na dokładny wywiad. Do tego nie ma na wizycie bariery lekarz-pacjent, ale jednocześnie czułam się profesjonalnie zaopiekowana. Jedyne do czego mogę się przyczepić to doktor trochę za bardzo namawia na poród SN.