Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzymonW

Związek z rozwódką vs. życie singla

Polecane posty

Gość SzymonW

Poznałem fajną babkę,rozwódka,dziecko. Ja singiel po 30.Za mną nieudany kilkuletni tzw.wolny związek (zdradzała mnie) Rozwódka fajna,inteligentna kobieta (jest nauczycielką) Ma swoje mieszkanie (ja obecnie wynajmuję) Ma ładny kilkuletni samochód ( ja mam golfa z 1997) Ona by chciała narazie wolny związek Mnie też do żeniaczki się nie śpieszy i w ogóle nie wiem co robić czy się pakować w ten związek z rozwódką czy lepiej być singlem. Doradzcie ludziska!

Gość gość
Nigdy nie związał się z kobietą z dzieckiem. nawet jakby była najfajniejsza. Pamiętaj gdyby kiedyś naszła cie ochota na ślub to tylko cywilny. Zresztą z twojego wpisu wynika że "kręci" cię jej mieszkanie i samochód. Na koniec; jej dziecko będzie zawsze na pierwszym miejscu a nie ty

Gość blondas31
Babka widać ustawiona,mieszkanie,auto,stabilna praca... Tylko to dziecko :o

Gość blondas31
Babka widać ustawiona,mieszkanie,auto,stabilna praca... Tylko to dziecko :o

Gość blondas31
Babka widać ustawiona,mieszkanie,auto,stabilna praca. Tylko to dziecko... :o

Gość gość
08.30 widać że ty masz człowieku jakieś zaburzenia psychiki :D i ciebie z pewnością żadna normalna kobieta nie będzie chciała, a mądra rozwódka, która jest zdecydowanie więcej doświadczona życiowo niż singielka ominie cię szerokim łukiem. Taka kobieta potrzebuje mężczyzny, anie pajaca. :D

Gość łysy singiel po 30
Rozwódki to drugi lub nawet trzeci sort :-)

Gość gość
Cipka po przejsciach i co w niej bedziesz szukał.Tylko dla przyjemności ********.

Gość gość
to szukajcie dziewic bo rozdziewiczone kobiety też były w jakiś związkach co też czyni je bezużytecznym badziewiem z przebiegiem bo chyba nie o ślub się rozchodzi co do dziecka to mężczyzna który ma dziecko z inną kobietą to też odpad człowieczy ?

Gość gość
9:28 twoja dziewczyna jest dziwicą czy juz sobie używał ktoś na niej bo jeśli tak to już jest gorszego sortu ilu ją brało przed tobą

Gość gość
To nie ma znaczenia. Ja też nie byłem święty. najważniejsze że nie ciągnie za sobą smrodu w postaci dziecka z poprzedniego związku. Tu na Kafeterii co raz pojawia się temat unikania związków z dzieciatymi kobietami i facetami, więc nie jestem odosobniony w swoich poglądach.

Gość gość
twój bachor będzie śmierdział tak samo życzę ci abyście żyli długo i szczęśliwie żeby jego smród nie musiał się ciągnąć za nikim aż się śmiać chce jak pomyśle że niektóre małżeństwa adoptują dzieci im to dopiero musi śmierdzieć

Gość gość
masz rację ograniczonych ludzi jest mnóstwo na tym padole

Gość franc mejer
Kolego jest taka niepisana zasada wśród facetów że na takie związki z rozwódkami decydują się faceci mało atrakcyjni fizycznie którzy nie mają szans na pannę lub desperaci maminsynkowie którzy na stare lata postanowili poszukać sobie żony.U mnie w bloku też jest taki stary kawaler co ma 47 lat i znalazł sobie 30 parolatkę po rozwodzie.No ale to twój wybór i twoje życie.

Gość gość
słuchaj dziecko mój mąż jest atrakcyjny, a wziął mnie z dzieckiem, więc nie pierdol.

Gość gość
to ciekawe bo koleżanka ma dwójkę i związała się z facetem druga też ma dwójkę co ciekawe każde z innym i też związała się z facetem powinieneś te swoje przemyślenia pokazać swojej żonie albo dziewczynie już ona zweryfikuje tę twoją niepisaną zasadę :P

Gość gość
co ma rozwód do rzeczy ?

Gość gość
bo związek z rozwódka z dzieckiem to wyższy stopień wtajemniczenia dla ludzi, którzy nie myślą schematami, ale potrafią pokochać prawdziwie drugą osobę za to, jaka jest

Gość gość
Ja jestem z rozwódką kilka miechów i narazie jest ok zobaczymy jak długo :-)

Gość gość
Ja jestem rozwódką z dziećmi i mam faceta, który jest przystojny, można powiedzieć że jest bardzo ładny i ma dobry charakter. Traktuje moje dzieci lepiej niż ich rodzony tatuś!

Gość gość
A twoje dzieci jak go traktują? Dogadują się z nim? Zawsze mnie ciekawiło jak dzieci traktują drugiego tatusia.

Gość gość
Ja dawno temu byłam rozwódką, ale wyszłam ponownie za mąż i mogę ci napisać jak moja córka traktowała i traktuje ojczyma, który ją wychował. Jak rodzonego ojca. Bardzo szybko i sama zaczęła mówić do nie go tato. Tak się zwraca do niego do dnia dzisiejszego, choć jest już dorosła i skończyła studia.

Gość gość
Relacje w związkach osób po przejściach i relacje z rozwodnikiem to rozległy temat. Zapraszam na stronę mojego bloga http://www.mężczyznanazakręcie.pl/ - na stronie wiele artykułów dotyczących nawiązywania relacji w związkach osób po przejściach. Związkach z rozwodnikiem czy w drugą stronę to ujmując związku z rozwódką czy panną z dzieckiem. Wiele ciekawych artykułów opisuje oczekiwania stron wobec drugiej strony i reakcje tej drugiej strony na te oczekiwania w obie strony kobieta względem mężczyzny i mężczyzna względem kobiety. Dotyczą one wielu aspektów takich związków: uczuć, wspólnego spędzania czasu, zabiegania o związek, zaufania, zaborczości, podziału czasu, rozumienia wzajemnej sytuacji, kwestii akceptacji dzieci, dbałości o dzieci, kwestii materialnych, mieszkaniowych, zawodowych, kontaktów z dziećmi, relacji z byłymi partnerami, spraw i ustaleń sądowych. Wiele osób może znaleźć tam ciekawe odpowiedzi na swoje wątpliwości.

Gość gość
Strona nie działa

Gość gość
Niech Cię Bog broni! Ani myśl o związku! A swoją drogą życzę tej pani prawdziwego mężczyzny nie takiego wyrachowanego losera patrzącego jak tu sobie polepszyć byt.

Gość gość
Rozwodkę będziesz bral? Nie stać Cię na nic lepszego? Teraz jest duże przyzwolenie na rozwody, wiec często rozwodka, to nie kobieta co odeszła od męża alkoholika tylko kobieta co nie umiała stworzyć domu. Czegoś jej tam brakuje skoro została sama. Fajne kobiety mają fajnych mężów.

Gość nigdy rozwodki
rozwódki i samotne matki oraz stare panny to kobiety najgorszej kategorii!!nigdy sie z takimi nie wiąszcie,one beda was traktowaly jak bankomaty i udawaly wielką miłosc,a stare panny są brzydkie i zdziwaczale wiec szukajcie wsrod ładnych panien

Gość gość
Każdy wiąże się z tym z kim chce i g****o innym do tego .Czy to rozwódka czy stara panna .

Gość gość
To prawda, że każdy wiąże się z kim chce. Ale jak ktoś pyta o zdanie, to odpowiadamy.