Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stale w tyłku źle

kwiaty od faceta

Polecane posty

Gość Stale w tyłku źle

Jestem w związku od roku. Nie jestem typem romantyczki i nigdy nie będę. Wczoraj po długiej nieobecności faceta (był z odwiedzinami u rodziców a ja sprawy zawodowe) przyjechał do mnie z kwiatami czym mnie wzruszył i poruszył pomyślałam, że jest słodki. Po jakimś czasie pyta mi się "Czy wiesz skąd te kwiaty?" ... ?.. "Bo moja mama je dostała w pracy z okazji jakiejś uroczystości i pomyślałem, że je dla Ciebie zabiorę" Poczułam się "dziwnie". Głupio mi było złościć się o kwiaty, które w sumie dostałam ale poczułam się sama nie wiem - oszukana ? Czy to normalne :///

Gość gość
normalne. Facetowi ewidentnie brak taktu. koniecznie musisz mu powiedzieć jak sie ppoczułaś

Gość gość
normalne... też dziwnie bym się poczuła... wydawało Ci się że facet o tobie pomyślał i kupił kwiatki a okazło siè że dostałaś bukiet który pewnie nie spodobał się jego mamie i chciała się go pozbyć... na twoim miejscu kazałabym mu wsadzić sobie te kwiaty gdzieś głęboko żeby nie musieć oglądać pomamusiowych odrzutów...

Gość Stale w dupie źle
Nie chce wyjść na tą co wybrzydza. Boje się, że za parę lat będzie tak skąpy, że ślub weźmiemy w Biedronce a on wystąpi w garniturze z Pepco

Gość gość
już mógł udawać ,że się tak wykosztował...no ale cóż, faceci to tak mają, że dla nich to nic takiego.

Gość Stale w dupie źle
Właśnie myślę jak można być tak głupim, żeby mi to powiedzieć. Bo generalnie to mądry z niego człowiek. Myślę co nim w ogóle kierowało ?!

Gość gość
Ostatnio dostałam kwiatek od kolegi. Kupił go dla dziewczyny do której chciał podbić, ale akurat jej nie było w pracy. Dobrze, że wiedziałam o co chodzi i nie jestem zakochana czy coś, bo przykro by mi się zrobiło, a tak to tylko udałam że się minimalnie ucieszyłam z kwiata z odzysku.

Gość Stale w dupie źle
Haha temu koledze z pracy też bym tym kwiatem przez łeb strzeliła :D Ale w sumie to nawet miłe, przynajmniej się nie tłumaczył, że on nie nie miał być dla Ciebie tylko po prostu Ci dał...

Gość gość
Hahaha autorko Twój facet nie ma klasy i za grosz honoru, a na dodatek jest sknerą.

Gość Taki_jeden_964
Julia świetna reklama swojej firmy.

Gość gość
A ja dostałam piękny bukiet róż na 1 randce co zdarzyło mi się po raz pierwszy w życiu i było mega miłym zaskoczeniem :) Facet kupił go specjalnie dla mnie, szok :D