Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki i brudasy

Polecane posty

Gość gość

Co te k***y widza w tych brudasach,ze tak sie z nimi rzna na potege?

Gość gośćtaka prawda
Zobacz na Pudelku jak sie ciesza ze jakas pokazała sie zarosnieta pod pachami.Leniwe,spasione,brudne,zaniedbane Polki.A potem rycza ze zdradzane :)) No i sa lesbijki,one kochaja kłaki na ciele.

Gość gość
Polacy to faktycznie brudasy syfiarz nie goli pach, ani miejsc intymnych, nie dba o zeby, smierdzi petami, piwskiem, zadko zmienia bielizne , tfu ^sa wyjatki^

Gość gość
Wygolony facio to pedał.

Gość gość
tez sie dziwie kolezanka z pracy byla z ciapatym tak go wychwalala ,ze taka ma egzotyczna urode:O taki kochany dobry a teraz wyj***l ja z domu ,dom musieli sprzedac oskubal ja do cna plus zabral wszystkie meble dzieciak nie ma paszportu od roku,bo mu sie boi wyrobic,bo chciala go do polski zabrac a on powiedzial,ze tez chce go do swojego kraju zabrac i sie dupa przestraszyla na dziecko ma wyj****e ,ale jej zycie umila jak moze .nie zaluje jej sama sobie winna fuj a teraz tula sie z dzieckiem kolorowym i jeszcze idiotka mowila dop niego tylko po angielsku ,bo w domu jej zakazal mowic do dziecka po polsku i dzieciak z wlasna babcia nie umie sie dogadac

Gość gość
baby a przynajmniej ich część , są ograniczone umysłowo

Gość gość
A ja słyszałem o brudaskach, co wchodzą pod prysznic ubrane w kostium kapielowy 1 czesciowy