Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auuutorka

zachował się jak świnia

Polecane posty

Gość auuutorka

robił nadzieje zwodził obiecywał i odszedł do innej a ja głupia się zakochałam. Myślałam że jest odpowiedzialny i szczery a jest tylko zwykłym padalcem. Teraz błaga o wybaczenie i mówi że żałuje że wybrał tamtą a nie mnie. Czuje wewnętrzny ból i rozgoryczenie. Rozum mówi mi żebym nie wierzyła a serce go pragnie. Próbowałam o nim zapomnieć ale jakoś mi nie idzie w tej kwestii. WYBACZYĆ CZY ZAPOMNIEĆ O NIM NA ZAWSZE????????? Co zrobilibyście na moim miejscu?????????

Gość Jakie to żenujące
Zapomnieć i to NATYCHMIAST! Skoro już raz tak zrobił, nie wykluczone że zrobił by to następnym razem.Trochę pocierbisz i zapomnisz o takiej gnidzie!.Nie ma co zawracać sobie głowy z takim dupkiem.

Jaa bym zapomniał... O osobie, która porzuciła ukochaną, bo znalazł lepszą... Odrzuciła go? To niech nie wraca do Cb. Bo będą w przyszłości zdrady...

Jaa bym zapomniał... O osobie, która porzuciła ukochaną, bo znalazł lepszą... Odrzuciła go? To niech nie wraca do Cb. Bo będą w przyszłości zdrady...

Gość gość
Trudna sytuacja. Ale z jakis powodow wybral tamta, niestety nie udalo mu sie badz ona go kopnela w d...i szuka bramki rezerwowej gdyby mu na tobie zalezalo mysle , ze nie zastanawial sie nad wyborem ale z drugiej strony kazdy ma prawo popelniac bledy. Ja bym do niego nie wrocila gdybym byla na twoim miejscu bardzo by mnie bolala sytuacja z tamta kobieta , nic bysmy juz nie zbudowali. Ale decyzja nalezy do ciebie.

Zapomnieć! Wymienił Cie na inny, wg niego "nowszy model" . Odrzuciła go, więc on do Cb wraca? A potem będzie zdradzał... Nie warto. WIERNOŚĆ NAJWAŻNIEJSZA!

Gość gość
I raczej lepiej zapomniec, mysle , ze zaslugujesz na kogos z kim nie bedziesz miala takich dylematow.

Gość auuutorka
nowszy model i na dodatek młodszy o 2 lata. Boje się że nie pokocham już nikogo tak bardzo jak jego chociaż teraz widze że nie zasługuje na moje uczucie i na każda wylaną łze

Gość auuutorka
dziękuje za pomoc i każdy komentarz