Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

COs innego ...

Polecane posty

Gość gość

Jak rozpoczac gadke z dziewczyna ale cos innego niz co tam albo co porabiasz. Piszemy kilka dni ale brakuje mi zwrotow na poczatek rozmowy

Gość gość
Hej siemanko idziemy na bzykanko :P To jej na pewno się spodoba :P

Gość gość
No wiesz to bardziej pasuhe do ludzi o twoim poziomie inteligencji. Pewnie ty tak zwracasz sie do swojej reki, ktora pewnie i tak ci odmawia na widok twojego malutkiego xD

Gość gość
wypytałem ją o wszystko, gdzie pracuje jej ojciec, ile zarania, czy jest dziewicą za kim głosuje, i kulturalnie o to czy byłby ew. możliwy anal

Gość gość
Chodzi o to ze nie chce do niej codziennie pisac Hej co tam u ciebie

Gość gość
Gosciu, wez spadaj z tego forum. Przez internet jestes taki odwazny a załoze sie ze nigdy nie dotykałes innej dziewczyny

Gość gość
nie wiem o czym z nią rozmawiać bym ją czymś zainteresował . zaimponował jej. może się marek perfum naucze i nazw lakierów do włosów i pazniokci

Gość gość
Wez ogarni swojego Downa deklu i nie podszywaj sie pod innych

Gość gość
a może opowiem jej o podszywaczach na kafe? co Wy na to dziewczyny ?

Gość gość
Napisz np o czymś co zabawnego Ci się przydarzyło, albo cos w stylu; przypomniało mi się jeszcze do naszej rozmowy o czymś tam, że coś tam coś tam. Po prostu ustosunkuj się jakoś do okoliczności, żeby poruszyć jakiś temat; jak jest gorąco napisz; jak tam wytrzymujesz w ten upał, albo jak padał deszcz; nie zmokłaś dzisiaj? Jak wiesz, że planowała gdzieś iść poprzedniego dnia, albo miała coś ważnego do zrobienia, zapytaj jak było. Po prostu, chwytaj się detali a dalej samo pójdzie.

Gość gość
właśnie z nią czatuje, po kąpieli jest wyszła z wanny , więc rozpoczęliśmy pasjąnującą dyskusje na temat :czy wodę w wannie należy zmieniać?ja nie zmieniam tydzień. woda niestety droga

Gość gość
Dzieki ale zbyt duzo o niej nie wiem ale sprobuje wykorzystac twoje rady. Po tym jak moja wczesniejsza dziewczyna zgineła w wypadku samochodowych troche zamknałem sie w sobie

Gość gość
zastanawiałem się nawet czy nie zmienić orientacji. wciąż wszędzie widzę tę ofiarę wypadku drogowego

Gość gość
Współczuję, to musiało być straszne doświadczenie. Ze swojej strony mogę jeszcze tylko dodać, że gadałam kiedyś, jeszcze za czasów mody na pogaduszki na gg z jakimś kolesiem, zawsze jak już chwilę z nim pogadałam to było ciekawie, ale zaczynał właśnie za każdym razem tym samym "co słychać"/"Co u Ciebie", i powiem Ci, że może i mi tam w świadomości trochę się śmiać chciało, że za każdym razem tak samo zagaduje, ale ponieważ wiedziałam, że fajnie się z nim rozmawia, to nie przeszkadzało mi to szczególnie. Także jeśli nie będziesz miał pomysłu to też się nie przejmuj, ważne, że nawiązujesz kontakt i jeśli ona Cię polubi, to to doceni i tak.

Gość gość
i koniecznie jej opowiedz o tym wypadku i jak bardzo to przezywałeś. wzruszy się i prędzej z Tobą do łóżka pójdzie. laski lubią takie opowieści