Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość civil

rozstanie po 4 latach

Polecane posty

Gość civil

Witam. jest to moj pierwszy post, i nie myslalem kiedys ze tu napisze , no ale do rzeczy. Bylem w zwiazku 4 lata, oswiadczylem sie jej po pol roku, mielismy plany na przyszlosc itp. Kupilismy po roku czasu obraczki, mielismy sie pobrac, ale zaczela sie wachac co do mnie. W sensie jaki jestem, albo co ona by chciala miec za mezczyzne , niz jaki jestem. Mam 35 lat ona 27, mieszkamy za granica w malej dziurze. Z laku mojego lenistwa,gdzie wolalem siedziec w domu niz gdzies wyjsc, zaczela pisac ze swoim bylym kolesiem. co sie okazalo po 2 miesiacach pisania wyprowadzila sie ode mnie i wrocila do eks. przezywalem ostro, wiadomo zareczyny , obraczki ,plany i wszystko poszlo sie je...c. w ciagu miesiaca czasu schudlem 8 kg, z tego wszystkiego , z nerwow stresu itp. Co sie okazalo, po 1,5 miesiaca zaczela sie odzywac do mnie co slychac itp. zaczelismy sie spotykac, i znow wrocilismy do siebie:) oczywiscie spala ze swoim eks , powiedziala mi to. takze bylismy potem 2 lata ,myslalem ze ja odzyskalem i znow zaczelo sie wszystko pieprzyc, z mojej strony, znowu te lenistwo nic nie robienie tylko, 4 sciany tv i dom. teraz znow sie wyprowadzila , i mowi ze zaluje tych straconych 4 lat i ze zaluje ze znow dala mi szanse. Postanowilem sie zmienic, wiec czego oczekiwala i jaki bylem, a kurde dlaczego tego nie robilem ?? bo bylem zasranym leniem. Myslalem ze jak ja znowu mam to juz nie odejdzie, i .uj babki strzelil. mieszka ze znajomymi w domu , spotykalismy sie jak sie wyprowadzila , mowila ze jej tam zle itp ze nuda, spotkalismy sie u mnie na obiedzie gadka szmadka i to wszystko i jechala do siebie. co sie okazalo po 2 tyg od wyprowadzki poznala juz kolesia ktory juz tam mieszka. dzis sie dowiedzialem ze to jego nowa dziewczyna, koles mlodszy od niej o rok. co zrobic panowie, dac se luz czy czekac az zobaczy u mnie zmiany? kurde nie jestem typem s****.. tylko zwykly koles, jak to mowia za dobry dla niej. kocham ja szkoda tych 4 lat, wspolnych planow itp zostalem sam, dac se na luz czy walczyc o ta laske sorry za wypociny ale tyle tego jest, ze nie dam rady napisac w jednym poscie:)

Gość gość
dziwka i tyle jak od razu do innych lata. Lata tam gdzie jej wygodnie. Olej i poczekaj na laske, ktora zaakceptuje Ciebie.

Gość vovovoovovo
widze ze lubi sie bawic ludzkimi uczuciami. moim zdaniem szybko zaczela sie spotykac z tym kolesiem,by nie myslec o Tobie. predzej czy pozniej wroci. Ale nie badz domem przytulku i olej ja cieplym moczem

Gość gość
mój leń też sie dla mnie nie chce zmienić, mimo to go nie zostawie i nie potrafiłabym go zdradzić, tego jestem pewna... a jak Ci zależy, to spróbuj sie zmienic... może ona tego potrzebuje...

Gość gość
... ale chyba pomimo tych 27 lat jeszcze nie dorosła...

Gość gość
dokladnie gdzie jej wygodnie tam lazi jak widac, a ty sie kolego ogarnij zrob cos ze swoim zyciem. nie wiem idz na silownie a jak cie spotka nastepnym razem, to jej kopara opadnie a ty bedziesz wiedzial ze to zla kobieta byla:)

Gość civil
ja chce sie zmienic dla siebie a nie dla niej, nie wiem jak tam mozna po miesiacu czasu tfuu po 2 tyg od wyprowadzki miec juz kolesia.

Gość gość
też bym nie chciała za męża idioty, który nie zna podstaw ortografii... i jeszcze wywleka brudy na forum, jesteś zerem

Gość gość
zwykła dzi\wa, daj sobie z nią spokój. Ty jesteś wartościowym facetem, chciałeś ślubu a znaleźć teraz faceta co chce ślubu i szanuje kobietę to rzadkość, a ta szmata cię nie docenia i zdradza, obrzydliwy wór na spe\rmę. Tyle samotnych wartościowych kobiet, która marzą o takim facecie jak TY. Powiedz mi po co siedzisz z taką ku\\/\re\\/\wką?

Gość gość
eee tam jakie brudy?:) widac babka ne dorosla ,albo za malo miala seksu:)

Gość civil
ona tez chiala tego slubu,tylko oczywiscie jej charakterek jest taki ze,,,,oj duzo by mowic. jestem spokojnym facetem i naprawde trzeba mnie mocno zdenerwowac bym wyszedl z siebie. i pare razy jej to sie udalo. nie mowmy o zdradzie jak juz nie bylismy ze soba

Gość gość
daj sobie z nią spokój, tu nie ma nad czym się zastanawiać, zwykłe szmacisko co łatwo rozkłada nogi, z kims takim nie stworzysz trwałego związku. Wystarczy jedna kłotnia i zaraz pójdzie do byłego albo do kogoś innego i da mu doopy. I potem będziesz wychowywać nieswoje dziecko, nawet nie wiedząc o tym. Masz 35 lat więc powinenes być dojrzalszy jak na swoje lata. Sam pomyśl tyle pięknych samotnych wartosciowych 30latek, które mają pecha do facetow. Marza o takim jak Ty. Po co więc tesknisz za takim worem na spe\rmę, ktory Cie nie docenia i nigdy nie doceni? I jeszcze łatwo nogi rozklada? Gdyby miala choć trochę klasy to by Ci chociaz o tym nie powiedziala, ze wstydu. A ta szmata nawet wstydu nie ma. Bawi się Tobą. Gdzieś tam czeka kobieta ktora Cie pokocha i doceni. Jestes bardzo mądrym 35latkiem, nie marnuj czasu na takie szmacisko

Gość civil
tez nie moge zrozumiec jak mozna po 4latach bycia razem po 2 tyg juz miec nowego

Gość gość
sam sobie jestes winien

Gość civil
tak wiem ze jestem winien..

Gość gość
wspolczuje ci, ale ta laska nie byla dla Ciebie. po tych 4 latach powinienes sam wiedziec, a to juz nie milosc tylko przyzwyczajenie

Civil.. ja akurat jestem ostatnią osobą, która ma jakiekolwiek prawo do doradzania w tej kwestii.. ale doskonale wiem, jak się czujesz.

Gość gość
Na cholere Ci z nia byc skoro ani jedno ani drugie nie bylo szczesliwe. Tez uwazam, ze nie powinna wtedy wracac. Oboje moglibyscie teraz byc z kims kto do was pasuje. Ty z domatorka, ona z amatorem wrazen.