Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość breakingbad

Mam brzydką twarz :(

Polecane posty

Gość breakingbad
Za każdym razem u lekarzy np się mnie pytają do której klasy chodzę albo czy skonczylam juz gimnazjum... Albo spotkalam nauczycielke z podstawowki to mi powiedziala ze nic sie nie zmienilam. dlatego tak wnioskuję .

Gość gość
a ile masz wzrostu?

Gość gość
Nie wyglądasz na młodszą, wyglądasz na swoje 20 lat ;)

Gość gość
Fakt ze uroda nie grzeszysz ale duzo jest brzydkich kobiet,i nie tyj bo wtedy bedziesz straszni brzydka.A teraz wygladasz znosnie mimo ze pieknoscia nie jestes.

Gość gość
Autorka ma trochę racji,lepiej nie tyj masz taki typ twarzy ze jak przytyjesz to bedzie straszna.Ratuje Cie szczupła sylwetka widac ze facetom to wystarczy.

Gość gość
wieczorny relax 2014.06.24 a ja znow na odwrot mam ladna buzke duzo ludzi mi to mowi i chyba mowi prawde . Raz mialam interview na fajna posade to zerknelam na laski notatki na moj temat sekunde i miala napisane , friendly , very pretty face , lovely smile ZA TO .....mam 171 jestem za wysoka a kocham szpilki ! waze 69 wiec jestem za gruba i mam cycki dd i mi sie wydaje ze kazdy sie GAPI TEZ MAM WIELKIE KOMPEKLSY x Nie masz sie czym martwic:)Jesli dziewczyny daja Ci komplementy to znaczy że nie jestes dla nich zadna konkurencja.

Gość gość
Przesadzacie,autorka nie grzeszy uroda ale wydaje sie sympatyczna a te achy wydaje sie strasznie naciagane.I chyba o to chodzilo autorce.

Gość Mechanik567
całkiem fajna dziewczyna :) bez przesady jak to czytałem to myślałem ze jesteś naprawde jakaś brzydka niewiadomo jak :) koleżanko zeby wszystkie brzydule takie "brzydkie" były :) jesteś całkiem całkiem są dużo brzydsze :) nie przejmuj sie :)