Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w poszukiwaniu Miłosci

Głód miłosci

Polecane posty

Gość gość
Niespodzianka jeżeli sama nigdy nie kochałaś to jakim cudem oczekujesz miłości, bo piękna jesteś, należy ci się i już? Idź pod jednostkę, poszukiwaczka cię przedstawi generałowi, ma baba doświadczenie, nie będziesz musiała strzelać z palca ;-)

To zależy które bo jest ich sporo :-)

Dokładnie, mogłybyśmy się poznać, poznam cię z żołnierzykiem, jak też będziesz miała dziecko będzie nam raźniej w poszukiwaniu miłości :-)

Poważnie? Nie wierzę że nie robisz tego, to co robisz, wkładasz pupę do zimnej wody? Ja bym nie wytrzymała, nawet teraz tarmoszę :-O

00niespodzianka00-ktoś sie pode mnie podszywa,nie czytaj tych głupot bo ja juz stąd znikam,chciałam tylko trochę sie wyżalić,pa i piszcie sobie co chcecie

Gość w poszukiwaniu
Generał to psychol i głupol jakich mało hahahhaha:D Pewnie nigdy nie roochał i Mu sie mózg lasuje,,i tak wiem ze leci na mnie

Gość w poszukiwaniu
Co myślałaś? Nie sądzę, sprawiasz wrażenie głupiutkiej, pewnie jeszcze dziewica. Co do generała to homoś, 75 lat a pojęcia o seksie nie ma, wkładałby mi tylko różne przedmioty do tyłka, nawet takie co się do tego nie nadają np. szczotkę do włosów, w ogóle bez wyobraźni facet, ofajdałam się przez niego nie raz a on się cieszył :-)

Gość gość
GENERAŁ kocham Cie choc jesteś głupkowaty tralalalal i mam gdzies te Twoje miliony :D i tak mnie nie złapiesz hahahahah

Gość gość
a może nie kocham:( któreś z tych dwóch bo sama nie wiem:D:P