Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DankaPolanka

jestem jego sztuczną pochwą

Polecane posty

Gość DankaPolanka

tak mnie traktuje mój ukochany. Mam go zaspokajać i nie narzucać się bo on ma ważniejsze sprawy na głowie. Męczę się ale odejść nie potrafię. Pomóżcie.

Gość gość
masz sztuczną pochwę? jesteś transwestytą?

Gość gość
to facet ma jakies zaburzenia,to nie jest normalne zastanów się czy tak chcesz by wyglądało Twoje życie z nim,chyba musicie pogadać na ten temat po co Ci zawracał gitarę?

Gość gość
Służbie robi chłopak no po co kobieta facetowi? Tylko do seksu. Wszystko inne musi sam osiągnąć przez nieludzko duże wymagania mu stawiane.

Gość gość
tak to typowy samiec egoista,byle jemu było dobrze

Gość gość 33
Mam podobna sytuację, jestesmy pół tora roku mieszkam z synem u niego, sam sciagnal mnie z zagranicy, a teraz w pl, brak pracy , tez codziennie sex, jak krolik zeby tylko osiagnal orgazm, i lodziki, a jak nie to foch, idzie wtedy do lazienki i sam sie masturbuje, jak ma problemy, czy sie poklocimy, tez idzie sobie strzepac, ostatnio dal mi tel, bo sobie jeszcze nowszy kupil, i zloty pierscionek, to w klotni wypity zabral mi tel, pierscionek schowalam powiedzialam ze zgubilam, jestem teraz służąca w domu, czyli sprzatanie gotowanie, i do tego szukam pracy gdzie ciężko, a on tego nie rozumie

Gość gość 33
Mam podobna sytuację, jestesmy pół tora roku mieszkam z synem u niego, sam sciagnal mnie z zagranicy, a teraz w pl, brak pracy , tez codziennie sex, jak krolik zeby tylko osiagnal orgazm, i lodziki, a jak nie to foch, idzie wtedy do lazienki i sam sie masturbuje, jak ma problemy, czy sie poklocimy, tez idzie sobie strzepac, ostatnio dal mi tel, bo sobie jeszcze nowszy kupil, i zloty pierscionek, to w klotni wypity zabral mi tel, pierscionek schowalam powiedzialam ze zgubilam, jestem teraz służąca w domu, czyli sprzatanie gotowanie, i do tego szukam pracy gdzie ciężko, a on tego nie rozumie

Gość gość 33
Dodam ze jest rozwodnikiem dla niego liczy sie jego nsburmuszona rozpieszczona corcia, dla niej wszystko by zrobił, po co ja sie jemu dalam namowic na przyjazd, teraz grzezne w tym, ale nadal cos czuje do niego, jego corcia co powie to święte,

Gość gość 33
Do tego mowi ze bardzo mnie kocha i ze chce do starosci ze mna zyc, boi sie mnie stracic, jak zagrozilam wyjazdem, co robic,

Gość lilawlkp
czemu sie nie szanujecie? przez pieniądze?

Gość gość 33
Właśnie nie zalezy mi na jego pieniadzach, i tak mnie nie obkupuje, czy rarytasy, biedronka sklep, do tego zakupki na mrożone miesko, na obiadki, ja sie w nim zakochalam, on sam twierdzi ze bezemnie zycia nie ma ze bardzo mnie kocha, ale ja chce jakos we wrześniu uciec z synem za granice, mam dość takiego traktowania,

Gość gość
Matko kolejny temat tepej baby. Lecicie na jakiś wykolejencow a później narzekacie. Wy chyba lubicie cierpieć. Pełni normalnych, fajnych facetów a wy dalej ciągnięcie do bad boyow.

Gość lilawlkp
zaraz zacznie się "a gdzie spotkać tych fajnych facetów?" :-)

Gość gość
no wlasnie jak przy takich trwacie to nie narzekajcie. Wolalbym byc bezdomny niz dac soba pomiatac ale nie kazdy ma godnosc