Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawsze lepsze sa kobiety z dzieckiem ,potwierdzają to wszyscy znajomi

Polecane posty

Gość gość
macie oczywiście na myśli mężatki które wychwalają mężowie że są wspaniałe dla nich i ich wspólnych dzieci? no tak. dobrze że takie tematy powstają propagujące normalne związki małżeńskie i rodzenie dzieci i rodziny i mężowie chwalący swoje połowice publicznie. super :)

Gość gość
ja rozwódkę poznałem,właściwie to ona mnie poznała i co?figa z makiem,olała mnie i tyle,

Gość gość
Panny z dzieckiem radzę omijać kobieta często nawet nie zna ojca dziecka z kimś takim rodziny się nie tworzy

Gość gość
co wy macie do kobiet z dzieckiem. Ja jestem od niedawna samotna mamą. Ojciec mojego dziecka to mój pierwszy partner łóżkowy a mam 31 lat. także nie każda się puszcz na prawo i lewo. Jak zaczęliśmy się spotykać był spokojnym facetem, myślałam że stworzymy super dom, że jest rodzinny (ale ze swoją rodzina matka, ojcem i rodzeństwem). Po 9 latach małżeństwa okazało się, że jestem dodatkiem w jego życiu. Nie wyszło nam, rozstalismy się nawet w zgodzie. I co teraz to że mam dziecko nie mam prawa do posiadania partnera. Dlaczego od razu twierdzicie, że jak kobieta z dzieckiem to szuka bankomatu. Ja pierdziele powaleni jesteście.

Gość gość
kobieta z dzieckiem to tylko dla nieudaczników i desperatów, którzy nie mają szans u kobiet bezdzietnych