Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilka1990

Wróżby przez internet

Polecane posty

Cześć W moim mieście dobrych wróżek jak na lekarstwo, a jak już się znajdzie to ceny mają z kosmosu. Właśnie z koleżanką szukamy w internecie ale nie jest łatwo znaleźć dobrą. Czy mogłybyście mi polecić jakąś sprawdzoną stronę z wróżbami?

Gość gość
powiedz, dlaczego żaden wróż czy wróżka nie umie podać właściwych numerów w lotka?

Gość lilka1990
Nie wiem, może nie potrafią akurat przewidywać takich rzeczy. Do wróżb nie podchodzę z pełną powagą tylko tak bardziej for fun a że kilka razy mi i moim koleżankom sprawdziły się no to bawię się tak dalej.

Jakieś dwa tygodnie temu dostałem emaila z linkiem do sprawdzonej strony z wróżbami. Ja się w to nie bawie ale moja żona tak. Jak się jej zapytałem z ciekawości czy wróżba choć trochę się sprawdziła to z uśmiechem na twarzy odpowiedziała że już trzy rzeczy z tej wróżby się sprawdziły i że spróbuje jeszcze nie raz. link: http://goo.gl/I2EOLz

Gość gość
Korzystałam ostatnio ze strony podanej przez albatrosa i również mogę polecić.

Gość lilka1990
Dziękuję ślicznie, odwiedziłam tą stronę i już po kilku minutach wróżba była na mojej poczcie e-mail.

Gość gość
Również polecam ww stronę. Po kilku nieudanych próbach znalezienia dobrej wróżki online w końcu mi się udało znaleźć tą odpowiednią.

Gość gość
Korzystałem 4 miesiące temu z wróżbity Paulusa (jego strona http://wrozbitapaulus.pl) i muszę przyznać że trafnie przewidział większość wydarzeń.